News Ticker

Big Surprise Party voor couturier Ronald Kolk in het Amstel Hotel

rkslider

De Dress Code was Roze, want daar houdt couturier Ronald Kolk van en de vele genodigden van zijn schitterende Surprise Party hielden zich daar aan. Wat een mooi feest werd er gegeven ter ere van couturier Ronald Kolk in het majestueuze Amstel Hotel. Alles zat mee en dankzij het prachtige weer was zijn nautische entree per luxe sloep met zijn Managing Director Patrick van der Sande een plaatje om te zien. Helemaal, omdat hun aankomst via de Amstel werd begeleid door twee stuntmannen, die uit het water werden getild door jet aandrijving en de mooiste capriolen uithaalden. Echt spectaculair om te zien en te ervaren.

Spectaculair en nautisch ontvangst

Ronald werd hartelijk ontvangen door de General Manager van het Amstel Hotel Anita Bos en vervolgens werd hij met veel gejuich ontvangen op het grote terras van het Amstel Hotel dat vol stond met elegante geklede genodigden, waaronder veel dames met de designer jurken van de master himself. Ceremoniemeester Paul van der Linden, die met zijn team de surprise party had georganiseerd, vroeg na zijn aankomst op het terras aan de gasten om te gaan kijken naar de fraaie nautische show waar de waterstuntmannen een wervelende en acrobatische show weggaven. Je kunt dit meebeleven in 1 van de onderstaande video’s, die we geplaatst hebben in dit artikel.

Hartverwarmende toespraken

Na deze grandioze openingsshow werd Ronald naar binnen geroepen om samen met de gasten te luisteren naar enkele toespraken van onder andere musicalster Mariska van Kolck, kunstenares Ans Markus en Anita Bos, General Manager van het Amstel Hotel. De dames, die ook goede vriendinnen zijn van Ronald Kolk, waren vol lof over zijn designer creaties en over zijn sprankelende en innemende persoonlijkheid. Volgens Mariska is dansen met Ronald geen sinecure, want naar eigen zeggen danst Ronald zo enthousiast dat hij je als danspartner de hele dansruimte laat zien. Natuurlijk nam de directeur van het Amstel Hotel ook het woord om Ronald in het zonnetje te zetten en als klap op de vuurpijl kwam zanger Bryan B, die was meegekomen met Frank Wentink en Marc Forno, het emotionele en hartverwarmende nummer “The Impossible Dream” zingen zoals alleen Bryan B dat kan. Wat een stem en wat een dictie. Ook deze adembenemende performance staat in 1 van onze video’s in dit artikel.

BY MESH van couturier Berrak Irge

Zoals bekend is geworden, stopt Ronald Kolk met zijn salon aan de Overtoom 336 in Amsterdam. Na jarenlang de salon gevuld te hebben met zijn creatieve ideeën en de daar uit voor gekomen prachtige designs en creaties zou het leuk zijn als de salon van Ronald Kolk een zelfde soort bestemming zou krijgen. Gelukkig is dat het geval, want de getalenteerde couturier Berrak Irge van BY MESH gaat in het pand van Ronald Kolk haar tweede vestiging openen waar ze een salon opent met een atelier. In haar huidige vestiging aan de Prinsengracht 804 heeft ze te weinig ruimte voor een atelier en haar grote wens was om een eigen atelier in Amsterdam te hebben, aangezien haar ster enorm reizende is. BY MESH is gespecialiseerd in designer gala- en cocktailjurken en haar nieuwe salon aan de Overtoom 336 is voor Berrak “a dream that comes true”. Berrak kennende, wordt ook haar salon aan de Overtoom een ontmoetingsplek voor mensen die van mooie kleding houden én van gezelligheid, net als op de Prinsengracht het geval is.

Per 1 juni 2018 krijgt Berrak de sleutel en zal er het nodige aan verbouwd worden om de salon de eigen BY MESH Look te geven en Berrak liet ons weten dat ook de sfeervolle tuin gebruikt zal worden voor leuke events voor haar klanten. Wordt fashionable vervolgd!

rkberrak

Couturier Berrak Irge van BY MESH en Couturier Ronald Kolk

Beleving

Amsterdam Today houdt van beleving en daarom hebben wij diverse video’s en foto geplaatst, zodat je een aangename indruk kunt krijgen van het spetterende feest van couturier Ronald Kolk. Kijk mee en geniet …..

Photo Gallery

rk1     rk2

rk3     rk4

rk5     rk6

rk7     rk8

rk9     rk10

rk11     rk12

rk13     rk14

rk15     rk16

rk17     rk36

rk19     rk20

rk21     rk22

rk23     rk24

rk25     rk37

rk27     rk28

rk29     rk30

rk35     rk31

Video & Photo Credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1