News Ticker

New Yorker Blade King of Graf exposeert bij Vroom & Varossieau

vrvaslider

Olivier Varossieau, Isabel Vroom en Karen Brink van Vroom & Varossieau dat zich heeft gespecialiseerd in Street Art hebben weer prachtige kunst naar hun Amsterdamse galerie gehaald aan de Willemsparkweg. Dit keer gaat het om de Icons of Art Blade King of Graf, Dondi, Futura2000, Rammellzee en Richard Hambleton.

We hebben even kunnen praten met Blade King of Graf. Hij vertelde over zijn werk en vooral over zijn kunstwerk dat hij maakte in 1992.

vrva1

Blade is dol op muziek en vandaar dat je regelmatig muzieknoten terug ziet in zijn kunstwerken. Een leuk detail was dat Blade vroeger een heel groot Afrokapsel droeg en hij vindt het minder leuk dat hij kaal is. Blade was dol op zijn Afrokapsel.

Het prachtige kunstwerk is overigens te koop en de prijs bedraagt € 12.500,-.

Tv-presentator Jack Spijkerman was ook gekomen om de kunstwerken te bewonderen en hij vertelde ons dat hij een verzameling heeft met bankbiljetten die door kunstenaars en/of artiesten zijn bewerkt met pen of stift. Zijn laatste aanwinst was een dollarbiljet dat door Andy Warhol was bewerkt.

vrva

Hou je van moderne kunst in de vorm van Street Art? Ga naar Vroom & Varossieau en aanschouw de fraaie kunstwerken.

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

Om je een indruk te geven van de opening van deze tentoonstelling bij Vroom & Varossieau hebben we een aantal foto’s geplaatst in onze Photo Gallery.

Photo Gallery

vrva2     vrva3

vrva4     vrva5

vrva6     vrva7

vrva8     vrva10

vrva11     vrva14

vrva12          vrva13

vrva15     vrva16

vrva17     vrva18

Photo Credits: Amsterdam Today

 

 

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1