News Ticker

En wie gaat er naar het Eurovisie Songfestival 2019? Het is …..

Het was spannend of we nu wel of niet zouden meedoen, aangezien je wel een Nederlandse artiest moet hebben, die mee wil doen. Het is gelukt en het is een redelijk onbekend zanger. Het is namelijk singer/songwriter Duncan Laurence.

Duncan zegt op zijn Facebookpagina: “Ik ben zo ongelofelijk trots dat ik Nederland mag vertegenwoordigen op Eurovision Song Contest! De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met een grote naamsbekendheid. Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. ?? Eurovision, here I come!”

Kijk ook via deze link naar informatie over Duncan’s deelname aan het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv.

Duncan Studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg en deed in 2014 mee aan The Voice of Holland.

https://youtu.be/HE92C3GEGtI

https://youtu.be/LnlVv5AR3K4

Wij wensen Duncan veel succes en wellicht gaat hij hoog eindigen!

Photo by Georg Krewenka on Foter.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1