News Ticker

En wie gaat er naar het Eurovisie Songfestival 2019? Het is …..

Het was spannend of we nu wel of niet zouden meedoen, aangezien je wel een Nederlandse artiest moet hebben, die mee wil doen. Het is gelukt en het is een redelijk onbekend zanger. Het is namelijk singer/songwriter Duncan Laurence.

Duncan zegt op zijn Facebookpagina: “Ik ben zo ongelofelijk trots dat ik Nederland mag vertegenwoordigen op Eurovision Song Contest! De afgelopen jaren deden voor Nederland A-artiesten mee met een grote naamsbekendheid. Voor mij geldt dat laatste niet, maar dat is juist ook mooi: er zijn heel veel jonge muzikale talenten in Nederland. Mijn deelname bewijst dat je zomaar de kans kunt krijgen om op zo’n groot platform te laten zien wat je waard bent. 🙏🏻 Eurovision, here I come!”

Kijk ook via deze link naar informatie over Duncan’s deelname aan het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv.

Duncan Studeerde afgelopen jaar af aan de Rockacademie in Tilburg en deed in 2014 mee aan The Voice of Holland.

Wij wensen Duncan veel succes en wellicht gaat hij hoog eindigen!

Photo by Georg Krewenka on Foter.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1