News Ticker

Kom naar de 12 daagse Pop-Up Wine Bar van Pays d’Oc in Odeon

vinslider

In het fraaie pand van Odeon aan de Singel 460 is vanaf 1 november een hele leuke en interessante Pop-Up Wine Bar te bezoeken gedurende 12 dagen. Het gaat om 40 Pays d’Oc wijnen uit het zuiden van Frankrijk.

Aan de vooravond mochten we meedoen aan een wijnproeverij met enkele andere genodigden zoals Paul van der Linden van BNR-Radio, persvoorlichtster van SBS6 Anne Tonen, Social Media Strategist Raghenie Bhawanie, Lifestyle journalist Paul E. Hofman, Air Traffic controler Rick van Dam, wijnjournalist Romy Kooij, de uit Frankrijk overgekomen Frédérique Degueurce van Vins Pays d’Oc IGP, Barbara Verbeek van Wijntheater, journalist Renée Salome en Sjoerd IJzerman van Wine Table.

Tijdens de verrukkelijke wijnproeverij kwamen diverse charmante dames langs met schalen vol heerlijkheden en dat is altijd prettig als aanvulling op de mooie wijnen. Ook de plek is prachtig op de eerste verdieping van het Odeon aan de voorkant met uitzicht op de Singel.

Ga lekker langs bij deze aantrekkelijke Pop-Up Wine Bar in Odeon en geniet van de mooie en gebalanceerde wijnen van Pays d’Oc.

Photo Gallery

vin1     vin2

vin3     vin4

vin5     vin6

vin7     vin8

vin9     vin10

vin11     vin12

vin13     vin14

vin15     vin16

vin17     vin18

Extra informatie over de Pop-Up Wine Bar

Vanaf vandaag 1 november is de Pays d’Oc pop-up wine bar officieel geopend! Voor 12 dagen is de eerste verdieping van het historische pand Odeon omgetoverd tot een toegankelijke, gezellige wijnbar waar wijnliefhebbers zich kunnen verlekkeren aan de diversiteit die Pays d’Oc IGP te bieden heeft. Meer dan 50 open topwijnen uit de Zuid-Franse wijnregio tegen on-Amsterdamse prijzen, een gezellige en toegankelijke uitstraling plus gastvrije sommeliers boordevol wijnkennis! Dagelijks geopend van 16:00 tot 23:00. We say: Santé!

Nooit eerder werd er in Amsterdam een pop-up wine bar geopend die compleet in het teken staat van één wijnregio. Met meer dan 50 open wijnen heeft de Pays d’Oc pop-up wine bar één van Amsterdams breedste wijnkaarten. Pays d’Oc IGP staat bekend om haar vele verschillende druivenrassen en de grote diversiteit in stijl. In de Pays d’Oc pop-up wine bar zal de diversiteit van het wijngebied dan ook goed te proeven zijn. Op de wijnkaart vind je ook de topcuvées van de ‘Collection 2017’. De Collection is een jaarlijks terugkerende erelijst waar de allerbeste wijnen die de Pays d’Oc IGP te bieden heeft zijn uitgelicht. Om de wijnkennis van de bezoekers bij te spijkeren staan er dagelijks Pays d’Oc IGP experts klaar voor een stukje wijneducatie. En tja, met die aantrekkelijke prijzen voor een glas laat je je gauw nog eens bijschenken. Want de Zuid-Franse topwijnen zijn namelijk gemiddeld €4,50 per glas!

Praktische info
DATA:                             woensdag 1 november t/m zondag 12 november 2017
OPENINGSTIJDEN:      16:00u – 23:00u

De Pays d’Oc pop-up wine bar zit op Singel 460 en is gemakkelijk te bereiken met het OV (tram 1,2,5), maar natuurlijk nog beter op de fiets!

Wil je op de hoogte blijven van de Pays d’Oc pop-up wine bar?
Volg je nieuwe favo hang-out dan gauw via: www.facebook.com/events/1443291879095491/

De Pays d’Oc pop-up wine bar is een project van en uitgevoerd door Pitch communicatie en PR.

Wist je dat Pays d’Oc IGP….

  • Frankrijks voornaamste wijnregio in volume is?
  • De grootste Franse wijnexporteur is?
  • Maar liefst 58 druivenrassen verbouwt?
  • 120.000 hectaren de helft van de Languedoc-Roussillon bedekt?
  • 870 miljoen flessen jaarlijks op de markt brengt?
  • Wereldwijd elke seconde 24 flessen verkoopt?

Advertentie

Plaats gratis uw vacatures voor mediaprofessionals op Freelance Journalism

Over Pays d’Oc IGP  
Pays d’Oc IGP (Indication Géographique Protégée) is een officieel wijn kwaliteitslabel. Dit regionale label is erkend door de Europese Unie en is een collectief merk. Pays d’Oc IGP vertegenwoordigt zo’n 1900 bedrijven (privé wijnkelders, coöperaties en wijnhandelaren) en 12.000 wijnproducenten. Het Pays d’Oc gebied omvat de Languedoc-Roussillon streek in het zuiden van Frankrijk. Pays d’Oc IGP is volume marktleider in export van Franse wijnen, in Nederland is 20% van de Franse wijnimport afkomstig van Pays d’Oc IGP wijngaarden. Voor meer informatie zie www.paysdocwines.com.

Over Odeon
Het prachtige gebouw Odeon is een rijksmonument aan de Amsterdamse gracht in hartje centrum.  Odeon werd in de 17e eeuw als bierbrouwerij ontworpen, werd vervolgens een culturele bestemming en huist tegenwoordig diverse uitgaansgelegenheden. Zo vestigde het trendy club-restaurant Supperclub zich in 2015 en opende het Frans tapasrestaurant The French Connection in het souterrain van Odeon. Verder vind je in de Odeon ook de American style bar Apt. waar je geniet van mooie whiskeys en heerlijke cocktails.

Video en Photo credits: Amsterdam Today

Advertentie

Waarom levert online adverteren meer op dan adverteren in een krant?

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1