News Ticker

Artistieke en sfeervolle Nieuwjaarsborrel bij Brom & Snor

Bij het Nieuwjaar horen Nieuwjaarborrels en scooterentrepreneur Johny Heuckeroth van Brom & Snor in Laren had zijn vrienden en familie uitgenodigd om te komen proosten op het nieuwe jaar 2018!

Heel opvallend is dat Johny naast prachtige nieuwe scooters en e-bikes ook schitterende kunstwerken heeft hangen in zijn opvallende etablissement dat midden in Laren ligt tegenover het welbekende café t’ Bonte Paard. Samen met galeriehoudster Sonja Schlagel hebben ze bijzondere kunstwerken opgehangen en daardoor is Brom & Snor een mix geworden van kunstgalerie en handel in hippe vervoermiddelen.

Sonja Schlagel heeft zelf een fraaie galerie in Zwitserland met de naam SonjART. Aangezien Laren van oorsprong een kunstenaarsdorp is, kun je zeggen dat de kunst van Sonja perfect past in Laren en geeft de kunst aan Johny’s ruim gesorteerde scooterbusiness een extra creatief cachet.

jh3

De vele kunstminnende genodigden uit de wereld van fashion, design, vastgoed, hospitality, advocatuur, media, politiek, kunst en entertainment, waaronder Viola Holt en haar man Peter Holt, Peter Strykes, Willibrord Frequin, Hanny en Ton Veerkamp, Hans van Hemert en Willy Betist genoten flink van de gezellige Nieuwjaarsborrel bij Brom & Snor en wat vooral opviel, was de hoeveelheid aan lachsalvo’s, want bij Johny voert de humor en de gezelligheid altijd de boventoon.

jh1

Ondertussen werden de glazen steeds bijgevuld met rode wijn, witte wijn of rosé en werden de lekkere hapjes van Brink 20 met veel enthousiasme geconsumeerd.

Peter Holt was niet alleen met Viola gekomen, maar ook met zijn collega gitarist Joop Caspers van de Gitaristen voor de muzikale omlijsting. Men genoot van hun muziek en naast enthousiaste conversaties onderling werd met name door de aanwezigen genoten van de indrukwekkende kunstwerken.

Nancy Bevers-Kromoidjojo van i-Laren en Kent Hanson van Radio 6FM waren aanwezig en verzorgden een live radio-uitzending, waarbij Johny uitvoerig werd ondervraagd over zijn business en zijn toekomstplannen.

De geslaagde Nieuwjaarsborrel begon om 17.00 uur en tegen 21.00 uur werd Brom & Snor door Johny op slot gedaan, want het feestje werd voortgezet bij café t’ Bonte Paard waar de overgebleven gasten aan tafel gingen voor een lekkere saté om vervolgens nog enkele toast’s uit te brengen op het nieuwe jaar en wensten zij Johny veel succes en een voorspoedig 2018 met zijn stijlvolle en markante business waar scooters, e-bikes en kunst een unieke mix vormen.

jh4

Mocht je in de buurt zijn of gewoon de moeite wilt nemen om naar “Galerie” Brom & Snor te komen: het is een aanrader en ga vooral langs. Johny staat altijd voor je klaar met zijn brede glimlach en zijn opvallend fraaie diepe stemgeluid.

Voor wat extra beleving hebben we een video hieronder geplaats en diverse foto’s in de Photo Gallery:

Photo Gallery

jh5     jh6

jh7     jh8

jh9     jh10

jh11     jh12

jh13     jh14

jh15     jh16

jh17     jh18

jh19     jh20

jh21     jh22

jh23     jh24

jh25     jh26

jh27     jh28

jh29     jh30

jh31     jh32

jh33     jh34

jh35     jh36

jh37     jh38

jh39     jh40

jh41     jh42

jh43     jh44

jh45     jh46

jh47

Video & Photo Credits: Amsterdam Today

Advertentie

Wat kun je van autonavigatie leren als je gezond ouder wilt worden?

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1