News Ticker

Waarom is RTL Boulevard niet blij met Albert Verlinde en Jan Versteegh?

testbeeld

In de wereld van roddel en vermaak op tv is weer flink wat aan de hand. Jan Versteegh gaat naar Talpa TV waar hij met Albert Verlinde een tv-programma over de showbusiness gaat presenteren. De mensen van RTL Boulevard zijn niet echt blij met deze concurrentie.

Zure reactie

De sterren van RTL Boulevard hebben erg zuur gereageerd op de tv-terugkeer van hun vroegere collega Albert Verlinde bij concurrent Talpa Tv, het nieuwe SBS 6. Dat was maandag te zien in de show op RTL 4. Boulevard is niet langer gek op Verlinde. Sinds hij twee jaar geleden uit het programma werd gewerkt, is de pit uit het programma en dat heeft de showkenner zelf een paar keer benoemd in de media. Nu wil hij de reuring terugbrengen in de vooravond van de Nederlandse tv en Boulevard voelt zijn hete adem in de nek.

Concurrentie is altijd nodig

De meeste televisiekijkers houden wel van een beetje inzicht in de showbusiness van Nederland. Waarom zou je niet een extra tv-programma hierover willen? RTL Boulevard is al jaren bezig met de inkijk in Celebrity Nederland. Een andere tv-programma over de Bekende Nederlanders met een andere redactie kan wellicht verfrissend werken. Zo niet, dan zullen de kijkcijfers onverbiddelijk zijn. We zijn benieuwd naar de eerste uitzending.

Wat is jouw mening hierover?

Photo by THCganja on Foter.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1