News Ticker

Pulitzer Amsterdam viert Pride met 30 meter lang VIP Deck

pulitzer

Tijdens de welbekende botenparade van de Amsterdamse Pride plaatst Pulitzer Amsterdam een exclusief “Pulitzer Pride VIP Deck” op de Prinsengracht. Ter ere van de Canal Parade wordt een 30 meter lange ponton op de Prinsengracht voor Pulitzer Amsterdam gebouwd waarop gasten eerste rang zicht hebben op de parade voor een onvergetelijke ervaring.

Op het Pulitzer Pride VIP Deck kan iedere gast genieten van onbeperkte drankjes, inclusief Paloma cocktails en La Mascaronne rosé magnumfles service door aantrekkelijke modellen. Oesters, poké bowls, inkt gekleurde hamburgers, roze hotdogs en Hollandse appeltaart zorgen voor een culinaire draai aan deze dag op het deck.

Gasten worden voorzien van onovertrefbare vijf-sterren service door personeel gekleed in nautische outfits. Er kan genoten worden van het paradespektakel in combinatie met eigen entertainment op het VIP Deck zoals een Silent Rainbow Disco evenals uitbundige roze versieringen en palmbomen.

Er zijn 250 plekken beschikbaar voor het Pulitzer Pride VIP Deck. Bij het ticket zitten alle culinaire versnaperingen, onbeperkte Paloma cocktails en rosé, andere drankjes, een goed gevulde goodiebag en een unieke ervaring aan de grachten inbegrepen, waarbij de legendarische Canal Parade bijgewoond kan worden in Pulitzer stijl.

Het gerenoveerde Pulitzer Amsterdam is een luxehotel gesitueerd in 25 samengevoegde 17de en 18de -eeuwse grachtenpanden, in één van Amsterdams chicste buurten. Het vijfsterrenhotel heropende in augustus 2016 opnieuw haar deuren na een 1,5 jaar durende verbouwing en restyling. De unieke ligging van het hotel op de Prinsengracht en Keizersgracht maakt Pulitzer Amsterdam de ideale plek om het Pride spektakel te bewonderen.

Tickets zijn beschikbaar via de ticketsite.

Pulitzer Pride VIP deck

4 augustus

13:00 – 19:00

EARLY BIRD:      175 EUR

REGULAR:          199 EUR

Voor meer informatie, bezoek www.pulitzeramsterdam.com/pulitzer-pride

Bron: Pulitzer Amsterdam

Photo Credit: Pulitzer Amsterdam

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1