News Ticker

Arianna Lelli Mami en Chiara Di Pinto van Studiopepe bij Co van der Horst

coslider

Op afgelopen donderdag 30 november ontvouwde Stephan van der Horst van de bekende woonwinkel Co van der Horst zijn plannen voor een gloednieuw Avantgarde department, dat volgend jaar zal worden geopend met de naam Studio Co. Het designduo Arianna Lelli Mami en Chiara Di Pinto van Studiopepe – volgens The Wall Street Journal ’s werelds meest beeldbepalende interieurstylisten van dit moment – presenteerden in samenwerking met Co van der Horst hun plannen in Nederland.

De fraaie plek voor hun presentatie was het prachtige schip “Dame van Amstel” van Rederij Belle dat klaar lag tegenover het Muziekgebouw aan ’t IJ waar de genodigden werden verwacht om 15.30 uur. Eigenaar Sacha Emmerik: “De Dame van Amstel is de grootste salonboot van Nederland met verreweg de beste voorzieningen, waaronder een Pavoni Espresso machine, een rijk gevulde bar met de mooiste wijnen en champagnes, 2 wc’s en centrale verwarming. We zijn enorm trots op onze “Dame” en waren zeer vereerd om de presentatie van Co van der Horst te verzorgen aan boord van de Dame van Amstel. Extra leuk is dat Co van der Horst het interieur van de Dame van Amstel weer tot leven heeft gebracht.

co

Ook ontwerper Christophe Delcourt (o.a. Minotti) was bij deze bijzondere Avantgarde ‘prelaunch’ aanwezig, waarbij de highlights van Co van der Horst 2018 werden belicht…

Na een hartelijke ontvangst op de Dame van Amstel met een heerlijk koud glas Prosecco werd iedereen verwelkomd door Sacha Emmerik van Rederij Belle en vervolgens kwam Stephan van der Horst aan het woord en aansluitend de Italiaanse designer Arianna Lelli Mami. Haar presentatie gaf een duidelijk beeld van het huidige fraaie interieurdesign hetgeen Co van der Horst gaat brengen vanuit hun Studio Co dat in maart volgend jaar wordt geopend aan de Zuidas.

Advertentie

Publiciteit nodig? Verstuur onbeperkt persberichten tegen 1 vast tarief!

Na de duidelijke en interessante presentatie kon men naar hartenlust met elkaar praten over hetgeen gepresenteerd was en zette de kapitein koers naar de grachten van Amsterdam waar de opvarenden getuigen mochten zijn van de première van het feestelijke Amsterdam Light Festival met haar prachtige lichtgevend kunstwerken.

Tijdens de gezellige tocht kwamen regelmatig de dames van Rederij Belle langs met zalige hapjes en diverse glazen met Prosecco of iets anders wat men wilde drinken.

Het was een mooie avond in Amsterdam op het gebied van high end interieurdesign …..

Auteur: Frank Scheers

Photo Gallery

co1     co3

co2     co4

co5     co6

co7     co18

cp9     co10

co11     co12

co13     co14

co15     co16

co17     co19

Photo Credits: Amsterdam Today

Advertentie

De modules van iDDNA om gezond en gracieus ouder te worden, zijn uniek

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1