News Ticker

Jessie J samen met Nederlandse Merol en Lisa Loïs naar NDSM-werf

lois

Nederlandse femme fatale Merol is samen met X-factor winnares Lisa Loïs aangekondigd als de twee support acts bij het concert van Jessie J. Op zaterdag 3 augustus staan ze op de iconische NDSM-werf in Amsterdam tijdens de eerste editie van openluchtconcertreeks City Sounds. Voor deze eerste editie komen ook Thirty Seconds To Mars en James Bay in augustus naar de NDSM-werf. De kaartverkoop voor alle drie de concerten is inmiddels begonnen via CitySounds.nl.

Merol

Met haar catchy Nederlandstalige popmuziek en ondeugende charme ging Merol in 2018 van nul naar honderd. Haar megahit ‘Lekker Met De Meiden’ was direct een schot in de roos, gevolgd door meerdere hits als ‘Kerst Met De Fam’ en de spraakmakende Valentijnssingle ‘Hou Je Bek En Bef Me’. Met haar cheeky teksten, jaren ’80 synth en gezonde dosis zelfspot, weet ze ieders hart te veroveren.

Lisa Loïs

Loïs en Jessie J zijn geen onbekenden van elkaar: in 2009 schreef Jessie J mee aan de Nederlandse zangeres haar debuutalbum ‘Smoke’. Haar loepzuivere stem, enorme bereik en grenzeloze muzikaliteit leverde haar uitverkochte zalen op door het hele land tijdens verschillende theatertours. In januari kwam haar nieuwe single ‘Losing My Mind’ uit, waarmee de zangeres een nieuwe soulful en subtiele r&b kant laat zien.

Jessie J

De Britse popster Jessie J brak in 2011 wereldwijd door met de hitsingle ‘Price Tag’, die afkomstig is van haar debuutalbum Who You Are, waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. Andere bekende tracks zijn ‘Nobody’s Perfect’ en ‘Do It Like A Dude’ en natuurlijk ‘Bang Bang’ (ft Ariana Grande en Nicky Minaj). In de jaren die volgde reeg ze de hits aaneen en belandden haar singles en albums stuk voor stuk in de top van de hitlijsten. Zo groeide ze uit tot één van de grootste popsterren van de laatste jaren. Behalve om haar liedjes, waarin ze pop, R&B en hiphop-invloeden mixt, staat ze bekend om haar bijzondere live-shows met elementen uit musical en dans. Ook haar inzet voor goede doelen en haar openheid over tegenslagen in haar persoonlijke leven worden geroemd. Vorig jaar mei verscheen haar vierde album R.O.S.E. en daarna speelde ze een strak uitverkochte AFAS Live.

jessej

City Sounds

Na ruim tien jaar afwezigheid brengt concertorganisator Friendly Fire met de concertreeks City Sounds grootschalige openluchtconcerten terug in Amsterdam naar de NDSM-werf. De voormalige scheepswerf aan het IJ voelt grootstedelijk en uniek, doch intiem. De Britse popster Jessie J is de perfecte act voor een unieke show in de openlucht, terwijl de zon langzaam ondergaat met de skyline van Amsterdam op de achtergrond. Dat is City Sounds! Naast Jessie J, komen ook Thirty Seconds To Mars en James Bay in augustus naar de NDSM-werf voor City Sounds.
Het concertterrein is gemakkelijk te bereiken met de auto en met de pont vanaf Centraal Station Amsterdam. Naast de optredens van topartiesten op deze unieke locatie, is er een grote variëteit aan eten en drinken aanwezig. Meer informatie over City Sounds is te vinden op CitySounds.nl.

Agenda City Sounds

3 augustus | Jessie J + Support acts: Merol + Lisa Loïs
4 augustus | James Bay + Support (to be announced soon)
6 augustus | Thirty Seconds to Mars + Support act: The Amazons

Ticketinfo

Kaarten voor het concert kosten €45 + servicekosten en zijn nu verkrijgbaar via CitySounds.nl en Eventim.nl.

City Sounds: Jessie J + Support acts: Merol + Lisa Loïs
Zaterdag 3 augustus 2019
NDSM-werf, Amsterdam
Deuren open: 17:30 | Prijs €45 plus €4,50 servicekosten, exclusief transactie- en/of verzendkosten

Bron: BAAS

Photo Credit: BAAS

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1