News Ticker

Amsterdam Today geeft 2 x 2 kaarten weg voor het optreden van rapper Latifah

latifaslider

In het weekend van 13 en 14 april geeft rapper Latifah samen met Re:Freshed Orchestra namelijk twee exclusieve optredens in bijzondere musea onder de noemer de Golden Hours. Op zaterdagavond zijn de artiesten te zien in Museum het Valkhof in Nijmegen en op zondagavond in Amsterdam Museum.

Dit alles in het kader van de Nationale Museumweek 2019.

latifa1

Naast performen hebben Latifah en Re:Freshed Orchestra zelf ook een aantal kunstwerken uit de musea gecureerd. Tussen de optredens door, kunnen bezoekers de museale collecties bekijken, dansen op de beats van Zwarte Koffie en natuurlijk een drankje drinken. In Museum het Valkhof in Nijmegen is het ook mogelijk om naar een speciale audiotour te luisteren, ingesproken door Latifah zelf! Meer informatie over de events en het programma vind je HIER.

Primeur: Naast een solo optreden van beide artiesten, treden ze ook samen op. Latifah en Re:Freshed Orchestra; een unieke combinatie van stijlen die zeker de moeite waard zal zijn om te bekijken!

Tickets voor de Golden Hours zijn €8,50 per stuk (incl. museumtoegang, optredens en 2 consumpties), en zijn te koop via: www.nationalemuseumweek.nl/goldenhour

Amsterdam Today geeft 2 x 2 kaarten weg voor dit spectaculaire optreden. Stuur een e-mail naar editor@amsterdamtoday.eu en leg uit waarom jij deze kaarten verdient.

Bron: kultandace.com

Photo Credit: kultandace.com

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1