News Ticker

Het tv-programma Wie Heeft De Mooiste Bruiloft? is een flop

trouwen

De kijkers hebben weer gesproken en ze zitten niet op een tv-programma over bruiloften te wachten. Dat blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Het programma met Maik de Boer en Anouk Smulders kwam tussen half zeven en zeven uur niet verder dan 137.000 kijkers (3,6 procent).

Het lijkt wel alsof er echt helemaal niets kan lukken in de vooravond van SBS 6. Na het floppen van Lucky 13 is ook opvolger Wie Heeft De Mooiste Bruiloft? maandagavond van start gegaan als een mislukking. Wie Heeft De Mooiste Bruiloft? sluit aan in de lange rij van vooravondflops van SBS 6.

Op het redelijk scorende Utopia na is er sowieso bijna niemand die in de vooravond kijkt naar SBS 6. Voorafgaand aan de trouwshow scoorden Hart van Nederland en Shownieuws respectievelijk 208.000 (6,8 procent) en 190.000 kijkers (6,0 procent).

House of Talent scoorde na de trouwshow 198.000 kijkers (4,4 procent). Utopia sloot het vooravondblok af met 403.000 kijkers (7,1 procent).

SBS 6 hoopt de vooravond in januari een kijkcijferboost te geven met het nieuwe programma van Albert Verlinde en Jan Versteegh.

Heb jij gekeken of kijk je helemaal geen tv meer?

Photo by archangel 12 on Foter.com / CC BY

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1