News Ticker

Omdat het stoppen van klimaatverandering alleen zal gebeuren als we het gemakkelijk en winstgevend kunnen maken.

Renewable Energy Technologies™ als adviserende rol in groene oplossingen

Het is evident dat innovatieve schone technologie op grote schaal moet worden ingezet. Met onze Amsterdamse Cleantech Startup: Renewable Energy technologies™ wil Paradigmata Media daar een herkenbare bijdrage aan leveren. Het is nu aanzienlijk winstgevend voor bedrijven om prioriteit te geven aan het verminderen van de CO2-uitstoot – en met Renewable Energy Technologies™ hebben we zowel de middelen als de motivatie om een ​​katalysator te zijn voor verandering.

RET ziet een veranderende, uitdagende wereld. Een wereld waar energie essentieel is maar die worstelt om de gevolgen van het gebruik ervan het hoofd te bieden. Een wereld waarin het klimaat verandert, luchtkwaliteit een cruciaal gezondheidsprobleem voor miljoenen mensen is en waar nu actie nodig isMaar hoewel klimaatverandering grote uitdagingen met zich meebrengt, biedt het ook enorme kansen. Bij RET geloven ze dat duurzame ondernemers de continuïteit van een gezond milieu en de samenleving het beste kunnen waarborgen. We kunnen veel sneller omschakelen naar een duurzame energievoorziening dan we denken. Die snelheid is noodzakelijk én levert veel voordelen op. Met al een paar kleine inspanningen verkleint ook u uw ecologische voetafdruk, en zorgt u er dus voor dat uw omgeving weer een stukje groener wordt.

Omdat een substantieel deel van de emissies afkomstig is van de gebouwde omgeving, is het tijd voor een ander soort energiedienst die het rendabel maakt voor eigenaren van gebouwen om de klimaatverandering te bestrijden. We hebben Renewable Energy™ opgericht omdat we weten dat de bebouwde omgeving deel van de oplossing kan en moet zijn.

Renewable Energy™ is de versneller en verbinder op weg naar 100% hernieuwbare energie. Samen met onze partners en klanten maken we groene keuzes. Wij helpen met besparen en met zelf opwekken van energie. Dat doen we door slimme producten en diensten en duurzame oplossingen eenvoudig en lokaal beschikbaar te maken.

partners

In Nederland moeten kantoren vanaf 2023 minimaal energielabel C hebben en vanaf 2030 minimaal energielabel A. Niet alle eigenaren en huurders zijn hiervan op de hoogte. Als een kantoorpand niet op tijd is verduurzaamd, is er straks geen huurder meer voor te vinden of mag het pand zelfs niet meer ingezet worden als kantoorruimte. Dat heeft grote invloed op de waarde van het gebouw. RET adviseert u graag welke duurzame producten van nut kunnen zijn voor uw onderneming. Door de ervaringen en kennis weten ze precies wat wel en niet helpt voor uw bedrijf. Ze kijken samen met u wat de doelen zijn en hoe wij deze het beste kunnen realiseren. Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten en producten of wilt u partner worden van RET™, neem dan contact op voor verdere informatie. info@RenewableEnergy.tech

 

 

 

About Menno Lindeblad

Founder at Designstudio Lindeblad®, AmsterdamToday® ParadigmataMedia® FreelanceJournalism® and ExecutiveBusiness®. As a strategist, publisher and online content specialist, I believe media is serious business for the creative minds that wish to succeed the most in this digital age. My professional life is dominated by two activities: trying to understand things and to put things in motion. The first has lead to various columns and articles. The second has put on the path of entrepreneurship. My mission is to empower young entrepreneurs with the tools, programming, mentorship, network, funds and freedom they need to activate their talent. Do you ever laugh, cry, get angry or inspired? You’ll fit right in. Got a pitch, tip or leak? Contact me via email: M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu Contact: Website | Facebook | More Posts

UA-62801321-1