News Ticker

Wat is er met de siliconenborsten van Marijke Helwegen gebeurd?

marijke

In de wereld van Beauty is de societyster Marijke Helwegen geen onbekende. Ze laat aan iedereen weten wat ze aan haar fraaie lichaam heeft laten “aanpassen” om de wegen der natuur om te leiden. Ze ziet er inderdaad altijd prachtig uit en gelukkig neemt ze zichzelf niet al te serieus en kan ze grapjes maken over haar zelfgekozen uiterlijkheden. Echter, plastisch chirurgische “verbeteringen” blijken een uiterste houdbaarheidsdatum te hebben en dat heeft Marijke geweten.

Wat is er gebeurd?

De borsten van Marijke Helwegen zijn ontploft. Ze neemt geen nieuwe. Dat vertelt ze in een openhartig vraaggesprek met De Telegraaf. Helwegen is het bekendste boegbeeld van plastische chirurgie in ons land en bekend van de uitspraak ‘borstjes vooruit, lipjes getuit’. Nu zit ze in de lappenmand. Deze week werden haar twee lekkende borstimplantaten met spoed verwijderd. “De smurrie sijpelde al tussen mijn organen. Nóóit wil ik weer siliconen in mijn lijf.”

De bijna 70-jarige Helwegen gaat de rest van haar leven met een zeer bescheiden cup AA door het leven. “Ik ben nu weer thuis aan het herstellen, maar ik had me de komende feestdagen wel anders voorgesteld!”

De chirurg wist niet wat hij zag toen hij de borstimplantaten verwijderde. “Het zag er onsmakelijk uit. Het was één grote, vieze brij!”
Helwegen liet de implantaten vijftien jaar geleden plaatsen ter vervanging van haar eerste setje protheses. Ze zouden levenslang mee moeten gaan, maar niets is minder waar. “Ze waren als het ware ontploft.”

De arts wilde graag nieuwe borsten plaatsen, maar dat hoeft van haar niet meer. “Ik heb hem toen verteld dat ik dit jaar 70 jaar zou worden en het niet zo nodig meer vond met ’lipjes getuit, borstjes vooruit’ door het leven te gaan.”

Heb jij ervaringen met siliconen borsten?

Photo Credit: Amsterdam Today

 

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1