News Ticker

Wat is er met de siliconenborsten van Marijke Helwegen gebeurd?

marijke

In de wereld van Beauty is de societyster Marijke Helwegen geen onbekende. Ze laat aan iedereen weten wat ze aan haar fraaie lichaam heeft laten “aanpassen” om de wegen der natuur om te leiden. Ze ziet er inderdaad altijd prachtig uit en gelukkig neemt ze zichzelf niet al te serieus en kan ze grapjes maken over haar zelfgekozen uiterlijkheden. Echter, plastisch chirurgische “verbeteringen” blijken een uiterste houdbaarheidsdatum te hebben en dat heeft Marijke geweten.

Wat is er gebeurd?

De borsten van Marijke Helwegen zijn ontploft. Ze neemt geen nieuwe. Dat vertelt ze in een openhartig vraaggesprek met De Telegraaf. Helwegen is het bekendste boegbeeld van plastische chirurgie in ons land en bekend van de uitspraak ‘borstjes vooruit, lipjes getuit’. Nu zit ze in de lappenmand. Deze week werden haar twee lekkende borstimplantaten met spoed verwijderd. “De smurrie sijpelde al tussen mijn organen. Nóóit wil ik weer siliconen in mijn lijf.”

De bijna 70-jarige Helwegen gaat de rest van haar leven met een zeer bescheiden cup AA door het leven. “Ik ben nu weer thuis aan het herstellen, maar ik had me de komende feestdagen wel anders voorgesteld!”

De chirurg wist niet wat hij zag toen hij de borstimplantaten verwijderde. “Het zag er onsmakelijk uit. Het was één grote, vieze brij!”
Helwegen liet de implantaten vijftien jaar geleden plaatsen ter vervanging van haar eerste setje protheses. Ze zouden levenslang mee moeten gaan, maar niets is minder waar. “Ze waren als het ware ontploft.”

De arts wilde graag nieuwe borsten plaatsen, maar dat hoeft van haar niet meer. “Ik heb hem toen verteld dat ik dit jaar 70 jaar zou worden en het niet zo nodig meer vond met ’lipjes getuit, borstjes vooruit’ door het leven te gaan.”

Heb jij ervaringen met siliconen borsten?

Photo Credit: Amsterdam Today

 

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1