News Ticker

Patricia Paay gaat Eendevanger slopen i.v.m. met haar sexfilmpje

paay

De verspreider van het sexfilmpje van Patricia Paay moet gestraft worden. Iedereen zal het daar over eens zijn. Een enorme schadevergoeding kan de verspreider verwachten en Patricia Paay gaat vol power achter de verspreider aan. Indien u nog niet over deze kwestie iets hebt vernomen, kunt u ons eerder gepubliceerde artikel hierover lezen.

Eendevanger

Patricia Paay weet wie Eendevanger is en gaat die persoon er flink van langs geven met de juridische mogelijkheden die er zijn. Dat zegt haar advocaat Johan Langelaar in het AD. Het sexfilmpje van Paay lekte uit via het inmiddels geblokkeerde Twitter-account van ene Eendevangernl. De massa ontdekte dat account, omdat GeenStijl ernaar verwees. “Ze heeft aangifte gedaan van het onrechtmatig verspreiden van beelden, van afpersing en van onrechtmatige berichtgeving in de pers.“

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

GeenStijl

Met dat laatste doelt Langelaar dus op GeenStijl. De houding van die site verbaast hem vooral omdat De Telegraaf beloofde niets met de beelden te doen. “Mijn broek zakte af toen de beelden bij GeenStijl verschenen. Want GeenStijl en de Telegraaf zijn van hetzelfde bedrijf.”

Maar het blijft dus niet bij het aanpakken van GeenStijl. “We pakken ook die twitteraar aan die als eerste de beelden verspreidde, onder de naam Eendevangernl. We weten wie hij is, zijn naam, 06-nummer, alles, die gaat er nog van langs krijgen.”

Verspreiding

Langelaar wil dat de mensen hiervoor gaan boeten. “En iedereen die nu nog bezig is met verspreiding van de beelden, via twitter, instagram, een whatsappje, whatever, die pakken we ook aan.”

Paay durft inmiddels weer naar buiten, zegt haar advocaat. “Ze zal binnenkort ook haar verhaal gaan doen. Vertellen over wat voor een impact dit heeft op mensen, ook op een volwassen vrouw zoals zij is.”

Jinek

Eva Jinek heeft al aangegeven dat ze hoopt dat Paay bij haar aanschuift.

Wat is uw mening over deze kwestie?

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1