News Ticker

Prachtig nieuw restaurant in Amsterdam Oost: Dimitri’s

dslider

Wie is Dimitri, dat zullen veel mensen zich afvragen. Dimitri gaf in ieder geval zijn naam aan de allernieuwste food, drink en work space in Amsterdam. In Amsterdam Oost, vlakbij het Oosterpark en om de hoek van het Muiderpoort station, vind je vanaf nu namelijk Dimitri’s Amsterdam, een all-day spot waar je uitgebreid kunt ontbijten, lunchen, dineren en ja, … ook werken. Leuke en aangename bijkomstigheid….. Dimitri’s heeft hostess- en modellenbureau Buck Agency onder 1 dak, mensen kijken tijdens het borrelen of eten was nog nooit zo leuk.

d     d1

Amsterdam Oost is al enige tijd hip en happening. De ene na de andere eigentijdse locatie opent er zijn deuren. De allernieuwste aanwinst aan de East-side is Dimitri’s Amsterdam. Deze all-day spot bevindt zich op de hoek van de Insulindeweg en maakt zijn naam waar: het is er relaxed, je kunt er de hele dag terecht, er heerst creativiteit kortom, het ‘buzzt en bruist’. Reden genoeg om deze bar snel te bezoeken en van je bucketlist af te strepen.

Eten bij de jongste chef van Amsterdam

Bij Dimitri’s Amsterdam staat Ray Drisdale in de keuken, de jongste chef van Amsterdam (22 jaar) en afkomstig van het Okura en Hilton Double Tree. Zijn menukaart is er één om je vingers bij af te likken en biedt een smeltkroes aan heerlijke gerechten en bites met een Mediterrane en Arabische inslag. Zo vind je er diverse vega, vis en vlees mezzes die je samen kunt delen. Wij noemen een runder tajine, bieten hummus, geroosterde aubergine met saffraan yoghurt. Ook vroege vogels en zoetekauwen kunnen er terecht voor ontbijt met een smoothiebowl en pancakes of een koffie of thee met bananenbrood of een vegan brownie.

d11     d9

Buck-et list

Naast de goede relaxte sfeer en het lekkere eten en drinken is er nog een reden om een blokje voor om te rijden, namelijk de modellen en hostessen van Buck Agency. Dimitri’s Amsterdam biedt aan niemand minder dan dit recruitment, hostessen en modellenbureau onderdak. En dat heeft een bijkomend voordeel want mensen kijken in deze nieuwe hang-out was nog nooit zo leuk!

Openingstijden

Maandag tot en met zondag vanaf 10.00 uur – 22.00 uur. Insulindeweg 1, Amsterdam
 Telefoon: 020 304 46 54 www.dimitris.amsterdam

Photo Gallery

d2     d3

d4     d5

d6     d7

d8     d10

d12     d13

d14     d15

d16     d17

Photo & Video Credits: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1