News Ticker

De LXRY VIP-avond was heel stijlvol, enorm sfeervol en vooral glamourous

yvslider

Donderavond 7 december stond de garage van de Amsterdamse RAI vol met blinkende bolides. Normaal staat de garage vol met middenklassers, maar dankzij de VIP-avond van LXRY stonden er vooral bovenklassers en high end bovenklassers. De ene bolide werd door de chauffeur van de eigenaar gereden en de andere door de eigenaar zelf.

De gefortuneerde genodigden kwamen allemaal met hetzelfde doel en dat was om de feestelijke LXRY VIP-avond mee te beleven. Organisator Yves Gijrath weet als geen ander dat je een beurs voor de vermogende medemens dient te starten met een enorm feest waar de betoverende dames gekleed gaan in exclusieve designer galajurken waar hun met zorg uitgekozen schitterende juwelen een perfect match mee vormen. Wat de dresscode voor de heren betreft, werden de gentlemen gevraagd hun smoking te dragen waar de heren allemaal gevolg aan gaven en toen het spektakel begon om 20.00 uur werd de RAI langzaam maar zeker gevuld met stijlvol geklede mensen uit de wereld van ondernemen, glamour, kunst, entertainment, fashion, luxury, media, hospitality en design.

yv2

De cameraploegen van diverse omroepen en de bekende paparazzi konden hun werk naar hartenlust doen, want als de RAI wordt gevuld met deze bijzondere groep van mensen dan wil je daar graag een uitgebreid verslag van maken.

yvlaurine     yvdames

De genodigden werden direct al bij binnenkomst verwend met de juiste bubbelende alcoholische versnapering uit de omgeving van Reims en kon men zich vergapen aan de indrukwekkende stands waar de mooiste dingen werden getoond. Dit jaar was door de vele standhouders voor ruim 40.000 vierkante meter aan standruimte gehuurd en dat is meer dan ooit. Elke ondernemer, die producten of diensten aanbiedt die gericht zijn op deze exclusieve doelgroep wil aanwezig zijn op de LXRY-beurs. Het is dan een genot om op deze beurs van luxury rond te lopen op het gebied van auto’s, juwelen, horloges, boten, vastgoed, gastronomie, dranken, beauty, fashion, kunst en design.

Het uitverkochte pop-up restaurant M21 waar 3 sterrenchef Jacob Jan Boerma van restaurant De Leest in Vaassen kookte met enkele andere sterrenchefs was een enorm succes. Bovendien kon men kennis maken het nieuwe LXRY covermodel Katja Schuurman.

yv1

Tegen een uur of negen werd de beurs officieel geopend met een welkomstwoord en een enorme hoeveelheid aan blauwe ballonen die uit de lucht kwamen vallen en traden vervolgens de getalenteerde zangeressen Leona Philippo en Glennis Grace op om het flanerende publiek te vermaken.

De LXRY VIP-avond was inderdaad heel stijlvol, absoluut sfeervol en vol met glamour. Dankzij de uitstekende organisatie en dankzij de duizenden genodigden die een heerlijke en chique VIP-avond hebben beleefd.

Lees meer over onze andere publicaties over Masters of LXRY via deze link, deze link en deze link.

Auteur: Frank Scheers

Advertentie

De modules van iDDNA om gezond en gracieus ouder te worden, zijn uniek

Photo Gallery

yv3     yv4

yv5     yv7

yv7     yv8

yv9     yv10

yv11     yv12

yvjoling     yv14

yv15     yv16

yv17     yv18

yv19     yv20

yv21     yv22

yv23     yv24

yv25     yv26

yv27     yv28

yv37     yv38

yv29     yv30

yv31     yv32

yv33     yv34

yv35     yv36

yvjolanda     yv39yv39

Photo Credits: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1