News Ticker

De Volkskrant spreekt met lof over Gordon’s Hotter than my daughter

htmd

U hebt waarschijnlijk het unieke tv-programma “Hotter than my daughter” met presentator Gordon wel eens gezien. Mocht u het nog nooit gezien hebben, dan mist u in ieder geval een tv-programma met een fraai format dat oorspronkelijk uit Engeland komt en op BBC 3 te zien was. Niet elke presentator kan dat tv-programma presenteren, want je dient als presentator ad rem, empatisch, humoristisch en in feite ongekend flexibel te zijn. Gordon is denk ik de enige die dat kan en dat blijkt uit het succes dat het hilarische tv-programma heeft.

Veren in de bips van Gordon

De Volkskrant sluit RTL definitief in de armen, want het dagblad steekt veren in de bips bij Gordon. In een groot artikel beschrijft journaliste Loes Reijmer haar liefde voor zijn tv-show Hotter Than My Daughter. Dat is te lezen in de kiosk. Hotter Than My Daughter komt donderdag definitief ten einde en dat vindt Reijmer maar al te jammer. “Ik heb er zelfs een abonnement op RTL XL voor, om gemiste uitzendingen te kunnen terugkijken.“

Gedeeltelijk ziet haar liefde voor Hotter Than My Daughter ‘in de magie van de make-over’. “Er is nog iets anders onweerstaanbaars aan Hotter Than My Daughter, al kreeg ik er aanvankelijk niet goed de vinger achter.”

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Schaamte?

Ze ontdekte dat ze het prachtig vindt hoe de moeders toegeven aan de schaamte van hun kinderen. Zelf heeft ze daar ook enige ervaring mee. Haar ouders hadden vroeger allemaal vrouwelijk naakt aan de muur hangen.

Een vriendinnetje dat bij haar thuis kwamspelen, lag in een deuk om haar huis. “De ‘ergste’ schilderijen moesten van de muur, eiste ik huilend nadat ze was vertrokken.”

Haar ouders gingen daarover fel in discussie. “Mijn vader vond het capituleren voor preutsheid, mijn moeder was pragmatischer: waarom niet als ik er echt last van had? Zij won.”

Schijt aan

“Daarin zit voor mij het mooie van Hotter Than My Daughter, ondanks alle kritische kanttekeningen die bij het programma te plaatsen zijn. Moeders die zich laten voorstaan op hun schaamteloosheid, die overal ‘schijt’ aan zeggen te hebben, zijn toch bereid te luisteren naar de schaamte van hun kinderen. En ze stellen hun huis zelfs open voor Gordon. Dat moet echte moederliefde zijn.”

Het Volkskrant-artikel ‘Ach, moedertje lief’ kunt u lezen via Blendle.

Wat vindt u van dit tv-programma?

Bron: mediacourant

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1