News Ticker

Nederlandse acteurs en Amsterdam spelen hoofdrol in internationale speelfilm

AMS Secrets is een prachtig vormgegeven thriller met verrassende wendingen en een bloedstollend plot. De film laat de duistere kant van de menselijke geest zien en schetst hoe één verkeerde beslissing verstrekkende gevolgen kan hebben. AMS Secrets is het debuut van de in Nederland wonende producer Zachary Weckstein. De vele grote namen die zich aan het project hebben verbonden verraden het veelbelovende talent van de jonge Weckstein.

Maryam Hassouni en Mike Beckingham als Vera Tribbe en Robert Atkinson

De film vertelt het verhaal van bankmedewerker Robert Atkinson, vertolkt door de Engelse acteur Mike Beckingham, die een grote som geld van zijn werkgever vergokt tijdens een pokerspel in een obscuur casino. Hij sluit een deal met Lau Hoi Ho, een Chinese maffiabaas in een rol van de BAFTA genomineerde Togo Igawa. In ruil voor diens hulp reist Mike af naar Amsterdam. Zijn bezoek aan onze hoofdstad krijgt een onverwachte wending en hij belandt in het enorme grachtenpand van de beeldschone en provocerende Vera Tribbe, gespeeld door Maryam Hassouni. Zij lijkt te worden gedomineerd door haar bejaarde vader (Jeroen Krabbé). Als Robert van de aardbodem verdwijnt gaat de Amerikaanse federale agent Herbert Summer, vertolkt door Nigel Barber, en Robert’s broer Steve, een rol van Dougie Poynter, op onderzoek uit. Zij stuiten hierbij op donkere geheimen en meeslepende familiebanden. Derek Jacobi speelt de rol van psycholoog Dr. Hobson, die de sinistere en koelbloedige details in vertrouwen te horen krijgt.

Derek Jacobi als Dr. Hobson

In de film komen meerdere bekende Nederlanders voorbij in bijrollen en cameo-optredens. Zo zijn o.a. Irene van de Laar, Yves en Tamara Gijrath, Aliyah Kolff, Inge de Bruijn en Christine Kroonenberg te zien.

AMS Secrets is momenteel in post-productie na het filmen op locatie in Londen en Amsterdam. De film zal medio voorjaar 2019 in première gaan in Amsterdam en Londen en worden uitgerold in Noord-Amerika, Europa, Australië, Zuid-Amerika, Hong Kong en diverse andere Aziatische landen. De film is geregisseerd door Andy Newberry met cinematografie van Oona Menges. AMS Secrets is gebaseerd op een verhaal van Laurence Lamers en aangepast voor film door Zachary Weckstein. Finola Geraghty, Brendan Bishop en Laurence Lamers schreven het scenario. De film is geproduceerd door Pearl Pictures Productions, het bedrijf van Zachary Weckstein.

Weckstein: “Ik ben enorm enthousiast en verheugd dat ik AMS Secrets mocht produceren. London, maar vooral Amsterdam speelt een geweldige hoofdrol als decor van het donkere en spannende verhaal dat de film vertelt. Ik heb bovendien enorm genoten van het werken met een geweldige cast en crew en weet zeker dat het publiek onder de indruk zal zijn van het resultaat van hun talenten”.

Bron: PVPR

Photo Credits: PVPR

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1