News Ticker

Marjan Derksen exposeert bij 36-jarige L’ Elefante Bianco in Laren

mdslider

Kunstenares Marjan Derksen is een getalenteerde, enthousiaste, gevoelige vrouw met een enorme staat van dienst en Marjan exposeert vanaf 8 januari haar schitterende kunstwerken bij het heel bekende Italiaanse restaurant L’ Elefante Bianco van Hanny Wouters- van Esterik en John Wouters in Laren.

De feestelijke opening trok vele kunstminnende personen uit ’t Gooi en oud-creatief directeur van Endemol en oud-wethouder van cultuur Leo Janssen sprak Marjan toe op een eloquente manier en hij sprak lovend over Marjan en nam echt de tijd om haar in de spotlight te zetten.

MD

Als speciale gast was actrice, zangeres, verhalenvertelster en presentatrice Gerda Havertong uitgenodigd, die samen met haar partner kunsthandelaar Roelof Lenten naar Laren waren gekomen om haar vriendin Marjan Derksen in het zonnetje te zetten. Als klap op de vuurpijl nam Gerda het woord om vervolgens Marjan toe te zingen in het Surinaams met een tekst van Edgar Cairo waar we vooral het woord “liefde” hoorden. Gerda zong het lied prachtig en met veel mooie intonaties en iedereen was er stil van. Heel bijzonder dat moment.

md6

Daarna nam John Wouters het woord om iedereen toe te spreken en vooral om zijn charmante echtgenote Hanny Wouters-van Esterik liefdevol toe te spreken, want hun restaurant L’ Elefante Bianco bestaat precies 36 jaar en daar horen felicitaties bij. Hanny en John, die wij zouden willen benoemen als Gooische Royalty, omdat ze als zo lang plezier hebben bezorgd aan zoveel mensen d.m.v. hun schitterende Italiaanse restaurant en hun actieve deelname aan het Larense sociale leven, zijn een voorbeeld voor velen. Altijd een glimlach en altijd een positief woord voor een ieder.

md7

Hun gezellige restaurant dient perfect als kunstgalerie, want ze hebben lange wanden waar de kunstwerken van Marjan prachtig op uitkomen en we raden iedereen aan om te gaan kijken naar de kunst van Marjan en ga daarna heerlijk Italiaans eten.

Voor een indruk van Marjan’s werk en de aangename opening van haar expositie hebben we in onze photo gallery diverse foto’s geplaatst.

Advertentie

Wat kun je van autonavigatie leren als je gezond ouder wilt worden?

Photo Gallery

md8     md9

md10     md11

md5

md12     md13

md14     md15

md1     md3

md2     md4

md16     md17

md18     md19

md20     md21

md22     md23

md24     md25

md26

Photo credits: Marjan Derksen / Amsterdam Today

 

 

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1