News Ticker

Voetbal Inside Trio vindt Peter R. de Vries een slechte talkshowhost

peterrdevries

De bekende misdaadverslaggever Peter R. de Vries heeft een nieuw tv-programma met de naam “De Raadkamer”. Heb jij het al gezien? Heel veel mensen in ieder geval niet!

Peter R. de Vries was niet bepaald tevreden toen vorige week de kijkcijfers van zijn nieuwe SBS 6-programma De Raadkamer binnenkwamen. Met 548.000 kijkers (9 procent) vond hij de score van zijn nieuwe live talkshow ietwat aan de lage kant. De cijfers zullen hem dan wel helemáál dwars zitten, want 41 procent van zijn kijkerspubliek is afgehaakt. De tweede aflevering kwam om half tien niet verder dan een magere 323.000 kijkers en 5,7 procent marktaandeel.

De Vries zal de explosieve kijkersdaling met verbazing aanzien, omdat hij juist had verwacht dat de mensen op méér Peter R. de Vries zaten te wachten. Volgens de misdaadjournalist krijgt hij normaal gesproken namelijk erg weinig zendtijd.

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

Voetbal Inside

De mannen van de invloedrijke RTL 7-show Voetbal Inside zijn vaak lovend over Peter R. de Vries als misdaadkenner, maar sabelden hem neer om zijn kwaliteiten als talkshowhost. Dat was te zien in de uitzending op RTL 7. De Vries heeft sinds kort zijn eigen talkshow op SBS 6: De Raadkamer. De kijker is echter genadeloos: de tweede aflevering trok woensdag 41 procent minder kijkers dan de eerste aflevering. Het VI-trio behoorde wél tot de dramatische 323.000 kijkers van De Vries.

René van der Gijp denkt dat De Vries lijdt aan complete zelfoverschatting. “Petertje overschat zichzelf! Petertje overschat zichzelf! Maar dat doen heel veel mensen in het tv-wereldje. Jij bent een presentator en presenteren is een vak, dat is een kwaliteit.

Lees meer over dit onderwerp via deze link.

Bron: Mediacourant

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1