News Ticker

Gaan Wendy van Dijk en Erland Galjaard scheiden?

wendy2

We hadden het niet verwacht, maar het blijkt dat een bekend showbusinesskoppel gedonder heeft in de huwelijksglazen en dat is nooit leuk. Het is in ieder geval opvallend nieuws uit de glamourwereld van televisie.

Waar gaat het om?

Het huwelijk van Wendy van Dijk en Erland Galjaard staat zwaar onder druk. Ze proberen tot een oplossing te komen. Dat melden ze vandaag op pagina Privé, dat hiermee een grote primeur in handen heeft. Het voormalig keizerspaar van RTL kiest ervoor om de huwelijkscrisis te bevestigen. “Het klopt helaas dat ons huwelijk de afgelopen periode wat in zwaar weer is geraakt. Ondanks dat gaan we gelukkig op een goede en positieve manier met elkaar om“, laten ze weten in een reactie.

Die gemoedelijke omgang met elkaar vinden ze belangrijk. “Zowel in het belang van ons gezin maar ook vanwege de liefde en het respect die we nog steeds voor elkaar voelen.”

Volgens Privé heeft Galjaard de echtelijke woning in Nigtevecht inmiddels verruild voor een appartement aan het Vondelpark in Amsterdam. Daarover zegt het tweetal: “Hoewel we verder niet op geruchten zullen ingaan, kunnen we wel laten weten dat Erland ook nog steeds in Nigtevecht woont, maar gezien de situatie af en toe in zijn kantoor annex studio in Amsterdam logeert omdat hij daar ook werkt.”

“We proberen de komende periode met elkaar tot een oplossing te komen en hopen dat iedereen ons – maar vooral onze kinderen – in de gelegenheid stelt dit in alle rust en privacy te doen.”

Het stel was met de feestdagen nog op Curaçao. “Die vakantie geeft aan dat we goed met elkaar omgaan”, zegt Galjaard. “We willen dan ook nog niet spreken van een scheiding. Dat is erg voorbarig.”

De twee volgen nu huwelijkstherapie. “Of het RTL is geweest en de drukte rond mijn afscheid. We proberen erachter te komen en ook wat de oplossing kan zijn.”

Privé-baas Evert Santegoeds verwacht dat dit nieuws vandaag als een bom inslaat in Hilversum. “Vooral voor de buitenwereld, maar zelfs ook voor goede vrienden, zal dit nieuws aan het begin van het nieuwe jaar totaal onverwacht komen.”

Galjaard vertrok vorig jaar als programmabaas van RTL, waardoor Van Dijk haar privileges bij het mediabedrijf ineens is verloren. Binnenkort gaat Galjaard aan de slag bij concurrent Talpa TV.

Photo Credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1