News Ticker

Ramses Shaffy krijgt een eigen rondvaart

ramses

Hij heeft een grote staat van dienst en krijgt nu zijn eigen rondvaart; Ramses Shaffy. Vanaf zaterdag 8 april kan heel Nederland ‘Varen met Shaffy’, een tocht door Oud Amsterdam, langs kroegen en volksbuurten en door de ogen van de vader van de Nederlandse liedkunst.

ramses2

De route vaart langs vroegere woonadressen van Ramses Shaffy, langs plekken waar hij heeft gewerkt en door de buurten waar hij over zong. De muziek van Shaffy staat tijdens de anderhalf uur durende vaart centraal en wordt omhelst door anekdotes over zijn onstuimige leven. De theatrale band En Vrac voert alle liederen live op. Meer informatie en vertrektijden is te vinden op de website van Blue Boat Company.

Aan boord vertolkt En Vrac het verhaal van de zanger, de energie en de muzikaliteit op een manier die onlosmakelijk aan het werk van Ramses verbonden is. Tijdens ‘Varen met Shaffy’ komen de grote hits als ‘Laat me’ en ‘Sammy’ naar voren, maar ook de wat minder bekende parels als ‘Ik denk over je na, Amsterdam’.

Prijs en boekingen
De Shaffy vaart vertrekt vanaf april op verschillende data en tijdstippen. Tickets bedragen € 35,- en zijn online te bestellen via www.blueboat.nl.

 “Ik zal ook wel een keertje sterven
Daar kom ik echt niet onderuit
Ik laat mijn liedjes dan maar zwerven
En verder zoek je het maar uit”

Ramses Shaffy, Laat me (1978)

Bron: merktroubadour

 

Photo credits: merktroubadour

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1