News Ticker

Kilo Shop: je betaalt vintage kleding per kilo

Kleding, schoenen, laarzen of andere draagbare items koop je normaal gesproken per stuk en reken je per stuk af. Bij de Kilo Shop in Amsterdam gebeurt dat heel anders. Bij de Kilo Shop weeg je je aangekochte kleding et cetera en de weegschaal bepaalt de totale prijs. De gekleurde labels geven de kiloprijs aan. Bepaalde items hebben wel een vaste prijs, maar dat zie je aan het witte label. Als je het niet precies weet, vraag je het even aan de verkoper of verkoopster.

De vintage kleding wordt niet alleen uit Nederland gehaald, maar ook uit Frankrijk en Italië. De Kilo Shop heeft echt prachtige vintage kleding, laarzen et cetera. Echt een aanrader als je van mooie vintage kleding houdt.

De Kilo Shop zit bij het Waterlooplein aan de Jodenbreestraat 158 te Amsterdam.

Op Facebook zijn te vinden via deze link.

ks2

ks6

ks5

ks7

ks9

ks8

Foto’s: Amsterdam Today

 

 

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1