News Ticker

Irene Moors heeft haar eerste talentenjacht. Hoe vindt zij dat?

moors

Of het nou Holland’s Got Talent, X Factor of The Voice of Holland was: Irene Moors werd bij RTL 4 altijd maar gepasseerd als het ging om de presentatie van grote talentenjachten. Nu ze bij SBS 6 zit hoort ze wél tot de top van de presentatorenstal en dat levert haar nu onder meer de presentatie van de nieuwe zaterdagavondshow Topper Gezocht op. Volgende week is de eerste aflevering. Maar hoe ervaart Moors het eigenlijk om een talentenshow te presenteren? Ze vindt het meevallen.

De 50-jarige Moors ziet de presentatie vooral als een cadeautje, geeft ze aan. “Ik ga er heerlijk in mee, het is een leuk genre voor erbij“, zegt ze.

Wil je meer lezen hierover? Kijk via deze link naar meer informatie.

Bron: Mediacourant

Photo credit: Amsterdam Today

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1