News Ticker

Irene Moors heeft haar eerste talentenjacht. Hoe vindt zij dat?

moors

Of het nou Holland’s Got Talent, X Factor of The Voice of Holland was: Irene Moors werd bij RTL 4 altijd maar gepasseerd als het ging om de presentatie van grote talentenjachten. Nu ze bij SBS 6 zit hoort ze wél tot de top van de presentatorenstal en dat levert haar nu onder meer de presentatie van de nieuwe zaterdagavondshow Topper Gezocht op. Volgende week is de eerste aflevering. Maar hoe ervaart Moors het eigenlijk om een talentenshow te presenteren? Ze vindt het meevallen.

De 50-jarige Moors ziet de presentatie vooral als een cadeautje, geeft ze aan. “Ik ga er heerlijk in mee, het is een leuk genre voor erbij“, zegt ze.

Wil je meer lezen hierover? Kijk via deze link naar meer informatie.

Bron: Mediacourant

Photo credit: Amsterdam Today

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1