News Ticker

Actieve bijeenkomst voor potentiële leden van MeerBusiness Amsterdam

mba20

MeerBusiness Amsterdam is hét Business Platform voor ondernemend Amsterdam. CEO van MeerBusiness Amsterdam Ursula van Zantvliet Rozemeijer: “MeerBusiness Amsterdam creëert een omgeving waarbij bedrijven elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. Ons uitgebreide netwerk is daar helemaal op gericht en dat levert vele voordelen op voor onze leden.”

Bijeenkomst

Regelmatig organiseert Ursula en haar enthousiaste team een bijeenkomst voor nieuwe en potentiële leden. De bijeenkomst van 22 maart was weliswaar vrijblijvend, maar stond open voor elke ondernemer/directeur, die serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam. Daarnaast waren alle nieuwe leden van harte welkom voor een meer persoonlijk welkom.

Netwerken

Men kon tijdens deze kennismaking netwerken, ontdekken wat InnerCircles zijn en wat van de deelnemers verwacht wordt. Ursula: “De praktijk heeft ons geleerd dat het in eerste instantie gaat om ‘geven’. Vroeger of later volgt dan vanzelf het ‘ontvangen’.”

Netwerken is essentieel om beter en meer zaken te kunnen doen, want de correcte communicatie en het “kennen” van de juiste personen via een adequaat netwerk als MeerBusiness Amsterdam is onontbeerlijk voor succesvol zakendoen. En vergeet niet: het is nog heel leuk ook!

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Twee rondes

Twee rondes waren ingepland en de eerste ronde was natuurlijk bedoeld om de aanwezigen zich te laten voorstellen aan de rest van de aanwezigen. Ursula nam alle tijd om de gasten aan het woord te laten, zodat iedereen voldoende aan het woord kwam om uit te leggen wie men was, wat men deed, wat men verwachtte van de bijeenkomst et cetera.

mba31

Inwendige mens en wensklant

Vervolgens kwam, nadat wederom aandacht werd geschonken aan de inwendige mens, de tweede ronde. In deze ronde werd aan elke aanwezige gast gevraagd om uit te leggen wie ze als “wensklant(en)” zien en hoe ze denken in contact te komen met deze “wensklant(en). Deze ronde ging uit van de kunst van het netwerken en hoe je productief kunt netwerken. Netwerken gaat niet van zelf. Sommigen doen dat van nature en anderen hebben wat advies nodig op dat gebied. Iedereen heeft een eigen netwerk en door ieders netwerk effectief voor elkaar aan te wenden, kan jouw netwerkpartner jou wellicht helpen om in contact te komen met jouw “wensklant(en)”.

Borrel

Aan het einde van de actieve meeting was het tijd voor de gezellige borrel. Vooral tijdens de borrel kwamen de vragen aan bod, die nog niet eerder waren gesteld en na de genoeglijke borrel ging een ieder huiswaarts met een goed gevoel.

Photo Gallery

Om u een indruk te geven van de deelnemers aan deze aangename bijeenkomst bij MeerBusiness Amsterdam op het hoofdkantoor in Amsterdam West hebben wij de volgende foto’s voor u geplaatst.

mba21

Ursula van Zantvliet Rozemeijer van MeerBusiness Amsterdam

mba22

Marjet Smits van ad Matres

mba23

Martin J. Schonfeld van DBMO-FlexSolutions

mba24

Bart Degeling van Bambuu

mba25

Mireille Ruitenberg en Frank Kampen van Classic Boat Tours

mba26

Oona Brueren van Bright Unlimited

mba27

Frank Scheers van Amsterdam Today

mba28

André van de marketingafdeling van MeerBusiness Amsterdam

mba29

Erland Tjintjelaar van Scooblr

mba30

Itzik Amiel is advocaat, power connector en business mentor

mba32

Iris Spijksma van ABN-AMRO

Photo credit: Amsterdam Today

 

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1