News Ticker

Actieve bijeenkomst voor potentiële leden van MeerBusiness Amsterdam

mba20

MeerBusiness Amsterdam is hét Business Platform voor ondernemend Amsterdam. CEO van MeerBusiness Amsterdam Ursula van Zantvliet Rozemeijer: “MeerBusiness Amsterdam creëert een omgeving waarbij bedrijven elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. Ons uitgebreide netwerk is daar helemaal op gericht en dat levert vele voordelen op voor onze leden.”

Bijeenkomst

Regelmatig organiseert Ursula en haar enthousiaste team een bijeenkomst voor nieuwe en potentiële leden. De bijeenkomst van 22 maart was weliswaar vrijblijvend, maar stond open voor elke ondernemer/directeur, die serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam. Daarnaast waren alle nieuwe leden van harte welkom voor een meer persoonlijk welkom.

Netwerken

Men kon tijdens deze kennismaking netwerken, ontdekken wat InnerCircles zijn en wat van de deelnemers verwacht wordt. Ursula: “De praktijk heeft ons geleerd dat het in eerste instantie gaat om ‘geven’. Vroeger of later volgt dan vanzelf het ‘ontvangen’.”

Netwerken is essentieel om beter en meer zaken te kunnen doen, want de correcte communicatie en het “kennen” van de juiste personen via een adequaat netwerk als MeerBusiness Amsterdam is onontbeerlijk voor succesvol zakendoen. En vergeet niet: het is nog heel leuk ook!

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Twee rondes

Twee rondes waren ingepland en de eerste ronde was natuurlijk bedoeld om de aanwezigen zich te laten voorstellen aan de rest van de aanwezigen. Ursula nam alle tijd om de gasten aan het woord te laten, zodat iedereen voldoende aan het woord kwam om uit te leggen wie men was, wat men deed, wat men verwachtte van de bijeenkomst et cetera.

mba31

Inwendige mens en wensklant

Vervolgens kwam, nadat wederom aandacht werd geschonken aan de inwendige mens, de tweede ronde. In deze ronde werd aan elke aanwezige gast gevraagd om uit te leggen wie ze als “wensklant(en)” zien en hoe ze denken in contact te komen met deze “wensklant(en). Deze ronde ging uit van de kunst van het netwerken en hoe je productief kunt netwerken. Netwerken gaat niet van zelf. Sommigen doen dat van nature en anderen hebben wat advies nodig op dat gebied. Iedereen heeft een eigen netwerk en door ieders netwerk effectief voor elkaar aan te wenden, kan jouw netwerkpartner jou wellicht helpen om in contact te komen met jouw “wensklant(en)”.

Borrel

Aan het einde van de actieve meeting was het tijd voor de gezellige borrel. Vooral tijdens de borrel kwamen de vragen aan bod, die nog niet eerder waren gesteld en na de genoeglijke borrel ging een ieder huiswaarts met een goed gevoel.

Photo Gallery

Om u een indruk te geven van de deelnemers aan deze aangename bijeenkomst bij MeerBusiness Amsterdam op het hoofdkantoor in Amsterdam West hebben wij de volgende foto’s voor u geplaatst.

mba21

Ursula van Zantvliet Rozemeijer van MeerBusiness Amsterdam

mba22

Marjet Smits van ad Matres

mba23

Martin J. Schonfeld van DBMO-FlexSolutions

mba24

Bart Degeling van Bambuu

mba25

Mireille Ruitenberg en Frank Kampen van Classic Boat Tours

mba26

Oona Brueren van Bright Unlimited

mba27

Frank Scheers van Amsterdam Today

mba28

André van de marketingafdeling van MeerBusiness Amsterdam

mba29

Erland Tjintjelaar van Scooblr

mba30

Itzik Amiel is advocaat, power connector en business mentor

mba32

Iris Spijksma van ABN-AMRO

Photo credit: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1