News Ticker

Zaanse Schans in startblokken voor hoogseizoen

zaanseschans

Komende weken wordt er weer topdrukte verwacht op de Zaanse Schans. De medewerkers vierden samen de jaarlijkse seizoenopening en gingen voor de gelegenheid op de foto.

In 2016 heeft de Zaanse Schans ruim 1,8 miljoen bezoeken ontvangen. Daarmee is de woonbuurt anno 1850 één van de grootste toeristische attracties van Nederland.

Over Stichting de Zaanse Schans

De Zaanse Schans wordt beheerd door Stichting de Zaanse Schans. De stichting is opgericht in 1961 en heeft als doelstelling het in stand houden en uitbreiden van de typische Zaanse woon- en werkbuurt die de Zaanse Schans is. Stichting de Zaanse Schans voert als gebiedsregisseur de regie over de Zaanse Schans. De Zaanse Schans bestaat namelijk uit vele zelfstandige ondernemingen en organisaties. Met deze partijen maakt de stichting beleid voor de Zaanse Schans. Stichting de Zaanse Schans is daarnaast verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de Zaanse Schans en de centrale marketing.

De Zaanse Schans is openbaar gebied en kan op elk moment van de dag worden bezocht. Echter, de molens, musea en winkels hanteren openingstijden en zijn gemiddeld tussen 09:00 – 17:00 uur geopend.

https://www.dezaanseschans.nl

Bron: De Zaanse Schans

Photo credit: Pascal Fielmich

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1