News Ticker

Zaanse Schans in startblokken voor hoogseizoen

zaanseschans

Komende weken wordt er weer topdrukte verwacht op de Zaanse Schans. De medewerkers vierden samen de jaarlijkse seizoenopening en gingen voor de gelegenheid op de foto.

In 2016 heeft de Zaanse Schans ruim 1,8 miljoen bezoeken ontvangen. Daarmee is de woonbuurt anno 1850 één van de grootste toeristische attracties van Nederland.

Over Stichting de Zaanse Schans

De Zaanse Schans wordt beheerd door Stichting de Zaanse Schans. De stichting is opgericht in 1961 en heeft als doelstelling het in stand houden en uitbreiden van de typische Zaanse woon- en werkbuurt die de Zaanse Schans is. Stichting de Zaanse Schans voert als gebiedsregisseur de regie over de Zaanse Schans. De Zaanse Schans bestaat namelijk uit vele zelfstandige ondernemingen en organisaties. Met deze partijen maakt de stichting beleid voor de Zaanse Schans. Stichting de Zaanse Schans is daarnaast verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de Zaanse Schans en de centrale marketing.

De Zaanse Schans is openbaar gebied en kan op elk moment van de dag worden bezocht. Echter, de molens, musea en winkels hanteren openingstijden en zijn gemiddeld tussen 09:00 – 17:00 uur geopend.

https://www.dezaanseschans.nl

Bron: De Zaanse Schans

Photo credit: Pascal Fielmich

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1