News Ticker

Feestelijke en trendy opening van Italiaans restaurant Impero Romano

irslider

Amsterdam Today schrijft over vele onderwerpen en gebeurtenissen, die in Amsterdam plaatsvinden. Zo schrijven wij ook graag over wat in het Amsterdamse culinaire circuit gebeurt en op 2 februari jl. waren te gast bij de aangename en drukbezochte opening van het prachtige Italiaanse restaurant “Impero Romano” aan de Amsteldijk 25 in Amsterdam.

De uitnodiging

Imperoromano

Ristorante Impero Romano

Naast hun schitterende restaurant in Den Haag is sinds eind vorig jaar ook een Ristorante Impero Romano in Amsterdam geopend. Schuin tegenover het Amstel Hotel. Op hun website staat het volgende over het restaurant beschreven:

ir1

Om heerlijk te genieten van de traditionele en originele Italiaanse keuken in Amsterdam, bent u bij Ristorante Impero Romano Amsterdam aan het juiste adres! Laat u meeslepen door de mediterrane sferen en proef het echte Italië in ons restaurant. Een ruime selectie van overheerlijke gerechten en wijnen gecombineerd met Italiaanse gastvrijheid en service, dat is waar Impero Romano voor staat.

Aperitivo Bar

Buiten het restaurant om heeft Impero Romano Amsterdam een ‘aperitivo bar’ gedeelte waar de lekkerste cocktail geserveerd worden. Het concept van een  aperitivo bar is dat de borrels geserveerd worden in combinatie met Italiaanse hapjes. Een echte Italiaanse aperitivo is dus nooit compleet zonder de lekkerste Italiaanse bites. Kom dus langs om heerlijk te borrelen en vooral lekker te genieten!

Eigenaar Pasha

imppasha2

Pasha was de perfecte gastheer tijdens de gezellige opening van Ristorante Impero Romano. Iedereen, waaronder topvoetballer John Heitinga en zijn lieftallige echtgenote Sophie, werd op zijn Italiaans met veel passie begroet en verwend met allerlei heerlijke hapjes en drankjes. Heerlijke cocktails werden door het vakkundige barpersoneel met veel plezier gemaakt en zalige Italiaanse hapjes vonden gretig aftrek.

De menukaart ziet er overigens veelbelovend uit en wij raden de echte liefhebber van heerlijk Italiaans eten in combinatie met de fantastische Italiaanse gastvrijheid en de sfeervolle ambiance aan om gauw een fraai gedekte tafel te reserveren bij Pasha en zijn talentvolle personeel.

Om u een indruk te geven van de indrukwekkende opening waar musicus Oded Nir van Suntree Records voor de muzikale begeleiding zorgde hebben wij voor u een aantal foto’s in onze Photo Gallery geplaatst.

Photo Gallery

imp1     imp2

imp3     imp4

imp5     imp6

imp7     imp8

imp9     imp10

imp11     imp12

imp13     imp14

imp15     imp16

imp17     imp18

imp19     imp20

imp21     imp22

imp23     imp24

imp31          imp32         imp33

Photo credtits: Amsterdam Today

 

 

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1