News Ticker

Feestelijke en trendy opening van Italiaans restaurant Impero Romano

irslider

Amsterdam Today schrijft over vele onderwerpen en gebeurtenissen, die in Amsterdam plaatsvinden. Zo schrijven wij ook graag over wat in het Amsterdamse culinaire circuit gebeurt en op 2 februari jl. waren te gast bij de aangename en drukbezochte opening van het prachtige Italiaanse restaurant “Impero Romano” aan de Amsteldijk 25 in Amsterdam.

De uitnodiging

Imperoromano

Ristorante Impero Romano

Naast hun schitterende restaurant in Den Haag is sinds eind vorig jaar ook een Ristorante Impero Romano in Amsterdam geopend. Schuin tegenover het Amstel Hotel. Op hun website staat het volgende over het restaurant beschreven:

ir1

Om heerlijk te genieten van de traditionele en originele Italiaanse keuken in Amsterdam, bent u bij Ristorante Impero Romano Amsterdam aan het juiste adres! Laat u meeslepen door de mediterrane sferen en proef het echte Italië in ons restaurant. Een ruime selectie van overheerlijke gerechten en wijnen gecombineerd met Italiaanse gastvrijheid en service, dat is waar Impero Romano voor staat.

Aperitivo Bar

Buiten het restaurant om heeft Impero Romano Amsterdam een ‘aperitivo bar’ gedeelte waar de lekkerste cocktail geserveerd worden. Het concept van een  aperitivo bar is dat de borrels geserveerd worden in combinatie met Italiaanse hapjes. Een echte Italiaanse aperitivo is dus nooit compleet zonder de lekkerste Italiaanse bites. Kom dus langs om heerlijk te borrelen en vooral lekker te genieten!

Eigenaar Pasha

imppasha2

Pasha was de perfecte gastheer tijdens de gezellige opening van Ristorante Impero Romano. Iedereen, waaronder topvoetballer John Heitinga en zijn lieftallige echtgenote Sophie, werd op zijn Italiaans met veel passie begroet en verwend met allerlei heerlijke hapjes en drankjes. Heerlijke cocktails werden door het vakkundige barpersoneel met veel plezier gemaakt en zalige Italiaanse hapjes vonden gretig aftrek.

De menukaart ziet er overigens veelbelovend uit en wij raden de echte liefhebber van heerlijk Italiaans eten in combinatie met de fantastische Italiaanse gastvrijheid en de sfeervolle ambiance aan om gauw een fraai gedekte tafel te reserveren bij Pasha en zijn talentvolle personeel.

Om u een indruk te geven van de indrukwekkende opening waar musicus Oded Nir van Suntree Records voor de muzikale begeleiding zorgde hebben wij voor u een aantal foto’s in onze Photo Gallery geplaatst.

Photo Gallery

imp1     imp2

imp3     imp4

imp5     imp6

imp7     imp8

imp9     imp10

imp11     imp12

imp13     imp14

imp15     imp16

imp17     imp18

imp19     imp20

imp21     imp22

imp23     imp24

imp31          imp32         imp33

Photo credtits: Amsterdam Today

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1