News Ticker

Evers Staat Op vindt Boulevard hypocriet in Dionne Stax en Humberto Tan rel

9463920_c3ae99b172_b

De affaire van Humberto Tan en zijn geliefde Dionne Stax waarvoor hij zijn gezin na vele jaren heeft verlaten, werd door alle media opgemerkt en besproken. RTL Boulevard heeft weinig tot geen aandacht hieraan besteed. Alleen gisterenavond werd het even besproken alsof het niet belangrijk is.

Hypocriet

RTL Boulevard is een tikkeltje hypocriet als het gaat om de berichtgeving over de vermeende affaire tussen Dionne Stax en Humberto Tan. Dat liet de mannen van Evers Staat Op, ‘s lands meest beluisterde radioshow, vanochtend blijken op Radio 538. Het doodzwijgen van het nieuws is puur vriendjespolitiek, vinden de heren. De mening van mannen als John van den Heuvel en Peter R. de Vries is in deze kwestie niet echt serieus te nemen, stelt sidekick Rick Romijn.

Romijn vindt de meningen van deze heren een beetje hypocriet: “John was er een beetje tegen. Hij vindt dat Tan het zelf moet beslissen. Peter R. de Vries vindt dat ook. Ik begrijp dat wel, want die twee zitten namelijk zo’n beetje drie keer per week bij Tan aan tafel. Dat speelt duizend procent mee.”

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Politiek correct

Collega-sidekick Jelte van der Goot vindt het opvallend dat RTL Boulevard alles de ether in slingert, maar opeens politiek correct doet als het om een RTL-collega gaat. “In het geval van Humberto wordt het nu een soort ethische discussie over of je het er wel of niet over moet hebben, maar bij andere roddels gaat het er gewoon over. Het wordt inmiddels wel een beetje raar.”

Frank Dane, die vanochtend Edwin Evers verving in Evers Staat Op, vindt als enige Boulevard-ster dat het nieuws niet doodgezwegen moet worden. “Als ik nu naar Humberto zit te kijken, die ik de afgelopen weken bijzonder goed vind, dan zit ik toch een beetje te kijken en denk ik: hoe zou het met Humberto gaan? Ik wil oprecht weten of het goed met hem gaat.”

Het is niet de eerste keer dat Evers Staat Op kritiek levert op RTL Boulevard inzake deze kwestie.

Lees hier onze eerder verschenen artikelen over deze kwestie in medialand: link 1, link 2 en link 3.

Photo credit: thms.nl via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1