News Ticker

Humberto Tan heeft zijn gezin verlaten voor Dionne Stax

humbertodionne

Al eerder hadden wij bericht dat Humberto Tan en Dionne Stax het meer dan gezellig hebben. Humberto schijnt nu sinds enkele weken te wonen in een studio die ergens aan de Amsterdamse Zuid-as ligt en is niet meer welkom bij zijn partner Ineke waar hij nooit mee is getrouwd en drie kinderen mee heeft. Dit meldt weekblad Privé.

Verhouding

Dionne Stax kennen we allemaal van het NOS-Journaal en het tv-programma “Van Onschatbare Waarde” bij de NPO 1 wat ze heel sympathiek en vakkundig presenteert. Humberto was de afgelopen tijd regelmatig gesignaleerd bij Dionne thuis in de Amsterdamse Jordaan waar ze een appartement heeft. Hij kwam niet alleen voor de gezelligheid denken wij en nu is hun relatie echt helemaal naar buiten gekomen. Qua leeftijd verschillen ze nogal van elkaar, maar dat houdt de liefde niet tegen.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Niet meer welkom

Zijn mooie huis aan de Amstel mag Humberto niet meer in. Zijn keuze voor Dionne heeft hem tijdelijk een andere woningsituatie opgeleverd. Als de liefde echt is, dan maakt dat niet uit. Ook in een kleine woning kun je gelukkig zijn.

Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

 

Photo credit: Sebastiaan ter Burg via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1