News Ticker

Humberto Tan heeft zijn gezin verlaten voor Dionne Stax

humbertodionne

Al eerder hadden wij bericht dat Humberto Tan en Dionne Stax het meer dan gezellig hebben. Humberto schijnt nu sinds enkele weken te wonen in een studio die ergens aan de Amsterdamse Zuid-as ligt en is niet meer welkom bij zijn partner Ineke waar hij nooit mee is getrouwd en drie kinderen mee heeft. Dit meldt weekblad Privé.

Verhouding

Dionne Stax kennen we allemaal van het NOS-Journaal en het tv-programma “Van Onschatbare Waarde” bij de NPO 1 wat ze heel sympathiek en vakkundig presenteert. Humberto was de afgelopen tijd regelmatig gesignaleerd bij Dionne thuis in de Amsterdamse Jordaan waar ze een appartement heeft. Hij kwam niet alleen voor de gezelligheid denken wij en nu is hun relatie echt helemaal naar buiten gekomen. Qua leeftijd verschillen ze nogal van elkaar, maar dat houdt de liefde niet tegen.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Niet meer welkom

Zijn mooie huis aan de Amstel mag Humberto niet meer in. Zijn keuze voor Dionne heeft hem tijdelijk een andere woningsituatie opgeleverd. Als de liefde echt is, dan maakt dat niet uit. Ook in een kleine woning kun je gelukkig zijn.

Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen.

 

Photo credit: Sebastiaan ter Burg via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1