News Ticker

Mascolori in Amsterdam viert feestelijk haar 7-jarig bestaan

mcslider

Je hebt feestjes en je het parties en je hebt ongelofelijke feestelijke parties. De laatste categorie hoort bij de viering van het 7 jarig bestaan van Mascolori aan de Haarlemmerstraat 119 in Amsterdam. Wat een gezellig feest met allemaal charmante dames en heren, waarbij het merendeel van de heren hun schitterende Mascolori schoenen droegen. Opvallendere schoenen zijn er volgens ons niet. Wat een keuze aan designs. Wat een kleurrijk geheel. Wat een genoeglijke pasvorm en wat een kwaliteit.

mc1

Mascolori heeft twee ruimgesorteerde zaken in Rotterdam en Amsterdam. Eigenaar Jochem Grund, die het motto voert “Man to be Different” had echt zin in een feestje en bij de binnenkomst stond een fraaie bar van Hop Hop Horeca uit Rotterdam waar de genodigden konden genieten van een koel Hertog Jan tapje of een Ketel 1 cocktail. Maarten van Snek van Hop Hop Horeca en zijn team waren flink druk bezig met het inschenken van de vloeibare verfrissingen, want Mascolori bleef volstromen met klanten, die ook weer naar huis gingen met een feestelijk gevoel en met een tas met Mascolorischoenen, want als je deze schoenen kent, wil je een nieuw paar kopen.

mc2

Voor een stuk gezellig en muzikaal entertainment was de groep “Phoenix City Retaaliators” uitgenodigd. Wat een leuke band en wat een performance. De Band stond in de tuin van Mascolori je spelen en de hele Jordaan kon meegenieten.

Ondertussen kwamen heerlijke crème brulée hapjes langs en later op de avond deden stukjes pizza de ronde, zodat de inwendige mens ook tevreden werd gesteld. Het feest was qua tijdsindeling ingedeeld van 15.00 uur tot 19.00 uur. Echter om 01.00 uur werd nog steeds uitbundig gezongen en aan kareoke gedaan, mede dankzij operazanger Ernst Daniel Smid en zijn charmante dochter Coosje, die net als haar vader prachtig kan zingen. Coosje is de vriendin van Jochem Grund en natuurlijk was haar vader aanwezig om mee te delen in de feestvreugde.

mc9

Om je het feest bij Mascolori mee te laten beleven, hebben we diverse video’s en enkele foto’s geplaatst.

masc1     masc2

mc3     mc4

mc5     mc7

mc8     mc10

mc11     mc12

Video & Photo Credits: Amsterdam Today

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

 

 

 

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1