News Ticker

RTL is niet blij met de affaire, die Humberto Tan heeft met Dionne Stax

humbertotan

De laatste tijd is Humberto Tan flink in het nieuws, maar niet om zijn tv-programma RTL Late Night. Alhoewel, zijn kijkcijfers zijn flink gedaald en daarnaast houdt hij door zijn affaire met Dionne Stax de media aan het werk.

Waarschuwing

RTL heeft Humberto Tan gewaarschuwd op te passen met zijn affaire met Dionne Stax. Dat zeggen ‘goed ingevoerde bronnen in de tv-wereld’ vandaag tegen het AD, dat Tan dit weekend net als De Telegraaf op de voorpagina heeft gezet. Volgens het AD is RTL 4 al weken op de hoogte van Tans affaire. De bronnen vertellen aan het AD dat de zender de presentator op het hart heeft gedrukt ‘voorzichtig te zijn met zijn nieuwe situatie’ zodat het geen invloed zou hebben op zijn werk.

Onaantastbaar?

De commerciële zender zou behoorlijk in de maag zitten met de problemen rond het late-night-gezicht van de zender. Volgens de bronnen is Tan zich ‘een tikkeltje onaantastbaar gaan voelen’ door alle successen.

Het AD vindt het niet verbazingwekkend dat RTL Tan heeft gewaarschuwd. “Want tegelijk met zijn privésores kelderden ook de kijkcijfers van RTL Late Night en groeide de kritiek dat de schwung eruit is.”

Volgens de krant willen zowel RTL als de NOS, waar Stax werkt, niet reageren. “Intern is het bij RTL intussen een heet hangijzer.”

Kat op het spek

Humberto Tan elke dag televisie laten maken vanuit het uitgaanshart van Nederland is net als de kat op het spek binden. Dat zeggen anonieme collega’s vandaag in De Telegraaf, dat Tan net als het AD op de voorpagina heeft gezet. Tan wordt door de krant neergezet als een echte schuinsmarcheerder. “Je merkt altijd wanneer er wat speelde tussen hem en een nieuwe redactrice, die kreeg dan ineens opvallend veel aandacht van hem“, zegt een van zijn collega’s in de krant.

De RTL 4-ster heeft zijn gezin in puin achtergelaten voor een romance met NOS-ster Dionne Stax, onthulde Privé deze week. “Anders dan een maand geleden, toen de eerste en tot nu toe enige beelden van Tan en Stax samen opdoken, lijkt de geest nu uit de fles“, schrijft de krant vandaag.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Vaker vreemd gegaan

De Telegraaf kan vandaag onthullen dat Tan al eerder is vreemdgegaan. Hun jongste kind van tien was een goedmakertje voor een eerdere affaire, aldus de krant.

Ook die affaire was met een tv-collega, stelt de krant. “Op de meest onverkwikkelijke manier kwam Ineke toen achter een affaire van haar man, ook met een collega van tv.”

Ineke werd namelijk gebeld door de dame in kwestie. “Het kwam allemaal goed, maar het duurde even voordat het vertrouwen in hem helemaal was hersteld. De komst van een derde kind hielp daarbij.”

Al met al is Mr. Perfect niet meer zo perfect, aldus De Telegraaf. “Hij verliet huis, haard, vrouw en drie kinderen… en huurt nu een flatwoning.

 

Photo credit: congresinbeeld via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1