News Ticker

Masters of LXRY 2016 staat voor Luxury, Kwaliteit, Sfeer, Business en Beauty

lb1

Meesters op het gebied van luxe artikelen. Masters of LXRY. Hoe je het ook schrijft het is een must om te bezoeken als je van de fijne dingen in het leven houdt (en helemaal als je het ook kunt betalen). De Amsterdamse RAI was de afgelopen 4 dagen the playground voor de mensen met een meer dan gevulde portemonnee. Mensen waarbij het geld over de plinten klotst, is de doelgroep van organisator Yves Gijrath.

Masters of LXRY

lb2

In Nederland hebben we vele beurzen. Lege en gevulde beurzen en daar tussen in. Ook beurzen, die je kunt bezoeken. Masters of LXRY is een beurs waar je heen kunt als je dol bent op mooie dingen. Wat Nederland betreft is hier geen echte grens aanwezig wat luxe aangaat en dat is prettig, maar over the top hoeft echter niet in Nederland. Dat doen ze wel in landen waar het heel warm is, de olie rijkelijk aanwezig is en mannen lange gewaden dragen.

Voor de vijftiende keer heeft de vakkundige organisatie een perfecte beurs op het gebied van verlanglijstvullende en hele aantrekkelijke rijkeluis benodigdheden gerealiseerd, die je als vermogende liefhebber dient te bezoeken. Volgens Yves Gijrath was het wederom een groot succes en waren er meer bezoekers dan vorig jaar met een bezoekersaantal van ruim 50.000.

Veel luxe automerken

Niet eerder waren er tijdens de beurs zo veel automerken te zien als Porsche, Mercedes, Tesla, Jaguar, Range Rover en de Lexus. Acht keer werd de Lexus LC500 verkocht, die vrijdag 9 december zijn nationale primeur op de beurs beleefde.

Gassan Diamonds

lb35

Gassan Diamonds, waar op maandag de traditionele netwerkborrel wordt gehouden en zanger Robert Leroy optrad, had ook dit jaar de grootste stand, om de grootste horlogecollectie ter wereld te tonen. ,,Wat daar wordt getoond, is ongekend. Dat kun je alleen op een beurs zien en trekt dan ook verzamelaars uit binnen- en buitenland’’, aldus de organisatie die maandag constateerde dat er veel belangstelling was voor kunst, vastgoed en boten.

Volgens Benno Leeser, de president-directeur van het diamant- en juwelenbedrijf Gassan, boekte zijn bedrijf de hoogste omzet van de afgelopen vijftien jaar.

Ladies Business Lunch

Zoals gezegd is maandag de businessdag, de netwerkdag, tijdens de LXRY Beurs. Dat merk je ook aan de bezoekers en dat is prima, want de LXRY Beurs biedt elke entrepreneur (M/V) een perfecte gelegenheid om te netwerken.

Extra leuk is dat op maandag diverse getalenteerde dames uit het bedrijfsleven, maar ook uit de kunst – en entertainmentbusiness door de organisatie een Ladies Business Lunch wordt aangeboden. Na de lunch kregen de dames een flink gevulde goodiebag mee, die bijna niet te tillen was. We zijn benieuwd wat de inhoud was.

Culinaire verwenmomenten

Op diverse plekken werden heerlijke gerechten gemaakt, want smaakvolle gerechten horen bij het goede leven. Heel leuk om te ervaren was een kleine proeverij bij de stand van Nice to Meat. Niet alleen hebben zij de beste vleessoorten, maar ook heerlijke Japanse azijn- en olieproducten die perfect op vis en vlees zijn afgestemd. Zij zijn de enige aanbieder van deze heerlijkheden. Echt heel lekker.

lb12     lb13

Bij Newby Teas mochten we ervaren hoe je op de best mogelijke manier met thee omgaat. Zora Bulthuis en Tessa Tertsch van Newby Teas vertelden over hoe de delicate smaakstoffen na productie worden opgevangen en behouden door elk theezakje direct vacuüm te verpakken. Nadat ze een verpakking openden, kwam een intense en zalige theegeur ons tegemoet. Een aanrader voor de echte theeliefhebbers.

2017

De volgende editie van de Masters of LXRY staat al vast en is van 7 tot met 11 december 2017 en krijgt als thema ‘Designers Edition’. De beurs beslaat dan 38.000 vierkante meter, 3000 meer dan dit jaar.

Immersive Journalism

Aangezien Amsterdam Today zich richt op Immersive Journalism, het brengen van nieuwsfeiten alsof je er zelf bij bent, zijn foto’s en video’s zeker zo belangrijk als tekst. Hieronder kunt u diverse foto’s en twee video’s bekijken om te sfeer te proeven en mee te genieten van de excellente Masters of LXRY 2016 in de RAI Amsterdam.

U kunt deze link gebruiken om ons verslag van de Masters of LXRY 2015 te lezen.

Video 1

Video 2

 

Photo Gallery

lb34     lb18

lb4     lb5

lb6     lb7

lb8     lb9

lb10     lb11

lb14     lb15

lb16     lb17

lb19     lb20

lb21     lb22

lb23     lberieke

lb25     lb26

lb28     lb29

lb30     lb31

lb32     lb33

lb36     lb37

lb38     lb39

lb40     lb43

lb41     lb42

 

lb44 lb45 lb46

Photo credits: Amsterdam Today

Video credits: Amsterdam Today

 

 

 

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1