News Ticker

Ook sportieve BN-ers komen graag bij Het Amsterdamse Proeflokaal

marslider

Op 15 oktober stond het centrum van Amsterdam volledig in het teken van de Amsterdam Marathon. Het openbaar vervoer was geheel ontregeld, maar dat was voor een goede zaak. Vele sportieve Amsterdammers en sportieve personen uit andere steden en dorpen waren in grote getale naar het Olympisch Stadion getogen om mee te doen met de Amsterdam Marathon of met de loopwedstrijden met een kortere afstand, zoals de 8 km Run. Leuk was te zien dat ook kleine kinderen meededen aan een loopwedstrijd waarbij de ouders driftig mee liepen om hun kroost te begeleiden. Het was een en al sportiviteit daar in Amsterdam Zuid. Net als de Johan Cruijff City Run van eerder dit jaar.

In Amsterdam Zuid ligt op het Stadionplein Het Amsterdamse Proeflokaal. Een prachtig restaurant met twee terrassen waar je heerlijk buiten kunt zitten. Trouwens, steeds meer Amsterdammers en toeristen ontdekken hoe leuk het is om naar het vernieuwde Stadionplein te gaan om te genieten van de terrasjes en het gevarieerde aanbod aan culinair genoegen.

ap1

De zon deed haar positieve werk door continu te schijnen en dat merkte de horeca op het Stadionplein ook. De terrasjes werden al vroeg bevolkt en vulden zich helemaal toen de Amsterdam Marathon op haar eind liep en deelnemers en hun familie en vrienden gastronomische verpozing zochten, waaronder op het gezellige en enorme terras van Het Amsterdamse Proeflokaal.

wendy4

Diverse BN-ers waren aanwezig bij de Amsterdam Marathon. Zo zagen we tv-presentatrice Wendy van Dijk haar zoon Mike aanmoedigen bij de 8 kilometer Run en rende ze voor ons langs om naar haar zoon te gaan om hem te feliciteren na zijn finish en kwamen we tv-presentator Beau van Erven Dorens tegen op het terras van Het Amsterdamse Proeflokaal waar hij met zijn team naar toe was gekomen om wat te drinken. Volgens Beau hebben ze een vriendenteam dat gericht is op gezamenlijk sport bedrijven in combinatie met het geld ophalen voor een goed doel. Leuk om te weten.

Hoe dan ook, het was een prachtige sportieve dag daar in Amsterdam Zuid en om u een beetje mee te laten beleven wat wij hebben meegemaakt, hebben wij voor u een video met de finish van de uiteindelijke winnaar geplaatst en diverse foto’s in onze Photo Gallery.

Photo Gallery

ap2     ap3

ap4     ap5

ap6     ap7

ap8     ap9

ap10     ap11

ap12     ap13

ap14     ap15

ap16     ap17

ap18     ap19

Photo and video credits: Amsterdam Today

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1