News Ticker

Johny Heuckeroth is helemaal klaar met zijn broer Gordon. Echt klaar!

jh

Johny Heuckeroth: “Het is nooit fijn als je in je rug wordt gestoken en helemaal niet als het je eigen broer is die de dolk vasthoudt!”.

Johny snapt geheel niet waarom hij en zijn familie door Gordon op een uiterst negatieve manier is beschreven in het onlangs door Gordon uitgebrachte boek. Johny is zwaar teleurgesteld en niet alleen hij. Ook zijn andere familieleden zijn op zijn zachts gezegd “not amused”. Zijn zus Lydia heeft reeds eerder aangekondigd om gerechtelijke stappen te ondernemen met als doel het boek van Gordon uit de schappen te krijgen. Ook Johny heeft een advocaat in de arm genomen, want Johny wil dat alle beschadigende passages over zijn familie uit het boek wordt gehaald. Johny heeft één van de beste advocaten van Nederland hiervoor ingehuurd en dat is Mr. Mathieu Wakim van Allied Advocaten.

Johny: “Wat Gordon over onze familie heeft geschreven dat herken ik niet. De meest vreemde dingen heeft Gordon in zijn boek vermeld over dingen uit onze jeugd en dat herken ik absoluut niet. Het is allemaal gelogen en tegen leugens en onrecht, daar kan ik heel slecht tegen. Ik ben dan ook helemaal klaar met Gordon, want hij heeft het zelf met zijn volle verstand vermeld in zijn boek en hij had kunnen weten dat wij dat niet zouden pikken. Vanzelf gaat Gordon deze leugens, deze laster niet aanpassen. Daar zijn helaas advocaten voor nodig en een hele dikke brief richting Gordon is al de deur uit!

Shownieuws

Klik op onderstaande link om de reactie van Johny Heuckeroth te zien bij Shownieuws op het boek van zijn jongere broer Gordon:

https://www.show.nl/video/shownieuws-afleveringen/2018/7-maart-2018-shownieuws-late-editie/

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

NRC Handelsblad

Het chique NRC Handelsblad heeft voor een boekrecensie de moeite genomen om zich door de biografie van RTL 4-entertainer Gordon heen te worstelen, maar gemakkelijk was dat niet. Dat bekent Arjen Fortuin in zijn recensie, waarin hij de biografie slechts twee van vijf sterren geeft. Het is vooral allemaal heel erg smeuïg wat er in het boek van Gordon staat, stelt hij. “Eén bladzijde uit Gordons biografie bevat genoeg materiaal om tien covers van Privé of Weekend te vullen.”

Het is een aaneenschakeling van verhalen over ruzies, aldus Fortuin. “Zijn familie, minnaars en collega’s belazerden hem. Ze staken allemaal een dolk in zijn rug, en Gordon had niks gedaan.” Zelf is Gordon ab-so-luut geen ruziemaker, zegt hij volgens Fortuin in de biografie. “Gordon is een eerzame man, maar hij woont nu eenmaal in ‘een negatief kutland met mensen die elkaar het licht in de ogen niet gunnen.”

Al snel begrijp je: dit is een man die niet uitblinkt in zelfinzicht. Het boek heeft wat letterkundigen een ‘onbetrouwbare verteller’ noemen. Die flagrante staaltjes van gebrek aan zelfkennis en schuldbesef zijn wel boeiend. Maar het is ook zwaar, om als lezer te moeten afdalen in zo’n lege wereld vol onaangename mensen.”

De boekrecensie van Arjen Fortuin kun je lezen op de website van het NRC. (Bron: Mediacourant)

Johny en Gordon

De afgelopen jaren had Johny goed contact met Gordon. In de winter van 2017 is Johny 2 weken bij Gordon op bezoek geweest in Zuid-Afrika en hebben ze een hele leuke vakantie beleefd. Daarna werd Johny’s scooterzaak met de veelzeggende naam Brom & Snor in Laren geopend waar Gordon bij aanwezig was en een week later werd het derde filiaal van Blushing in Rotterdam geopend waar Johny weer als trotse broer acte de presence gaf. In die periode had Gordon zelfs zijn familie uitgenodigd om te komen Barbecueën in Blaricum wat ze ook gedaan hebben.

De eerste scheuren in hun relatie kwam toen Johny zou meedoen als jurylid aan het TV-programma van Gordon op RTL 4 waarin Gordon op zoek zou gaan naar een man waarmee hij zou willen trouwen. Door wat onenigheid is Johny door Gordon uit het tv-programma gezet. Sindsdien is de sfeer wat minder geworden tussen beide broers en voor Johny is de publicatie van de biografie van Gordon echt de bekende druppel, die de emmer laat overlopen.

Amsterdam Today houd je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Auteur: Frank Scheers

Photo credit: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1