News Ticker

Angela Groothuizen stoorde zich aan Paul de Leeuw bij HGT 2019

angelafoto

Een nieuw team moet altijd even aan elkaar wennen. Helemaal als je juryleden bent bij een tv-programma en de ego’s flink opgeblazen zijn. Bij Holland’s Got Talent 2019 is het ego van Paul de Leeuw in de plaats gekomen van het ego van Gordon. Dan kun je verwachten dat er wat gebeurt tijdens de eerste tv-opnames en dat bleek dan ook.

Angela Groothuizen heeft zich tijdens de eerste opnames van Holland’s Got Talent 2019 enigszins gestoord aan het nieuwe jurylid Paul de Leeuw. Dat gaf ze woensdagavond aan in Van der Vorst ziet sterren. De Leeuw is de opvolger van Gordon en zijn collega’s moesten wel even aan hem wennen. “Ik had het gevoel dat jij de eerste dag dacht: ik moet oppassen dat Paul niet de hele boel grijpt. Omdat ik jou onderbrak“, zei hij in de wandelgangen van HGT tegen La Groothuizen.

Angela Groothuizen: “Nee, het enige waar ik last van had is dat elke keer als ik mijn commentaar gaf je er tussendoor kwam. Dat deed Gordon ook.”

Paul de Leeuw: “Dat was maar één of twee keer hoor.”

Angela Groothuizen: “Nee, hoor, maar dat geeft niet. Dat geeft helemaal niet. Daarna heb je het toch goed gedaan?”

Is ze eigenlijk wel blij met De Leeuw? “Het is natuurlijk alleen maar goed voor het programma dat Paul erbij is gekomen, want vind maar eens iemand die Gordon kan opvolgen. Hij heeft het negen jaar gedaan. Je kunt Paul echt niet vergelijken met Gordon, maar toch is het helemaal goed gekomen.”

Ook jurylid Chantal Janzen gaf haar mening over De Leeuw. “Ik was gewoon ook een beetje nerveus, omdat ik overal heb geroepen dat het heel leuk wordt. Ik dacht: straks zit hij niet goed in zijn vel en sta ik ook een beetje voor lul.”

Janzen: “Je weet soms met Paul niet hoe de dynamiek is. Dat herken je soms ook van jezelf, dat je niet helemaal op je plek zit, maar het is de allerleukste versie van Paul.”

Ga jij kijken naar deze nieuwe versie van HGT?

Photo Credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1