News Ticker

Speelt er iets tussen Dionne Stax van het NOS-journaal en Humberto Tan?

dionnestax

Humberto Tan is al 20 jaar samen met zijn partner Ineke met wie hij niet is getrouwd en met wie hij drie kinderen heeft. Een echte familyman. Dionne Stax is vrijgezel sinds ze haar verhouding met haar NOS-collega Sjoerd van Ramshorst heeft verbroken. Dat zegt verder niets.

Foto

Weekblad Privé heeft echter onlangs een foto gepubliceerd waarop te zien is dat hij op bezoek gaat naar de woning van Dionne Stax in de hoofdstedelijke Jordaan. Voor werkoverleg zal hij niet komen en de meter opnemen is niet zijn ding.

Bezoekjes

Volgens buurtbewoners komen Humberto’s bezoekjes aan Dionne’s huis wel regelmatig voor. Toen Privé aan Humberto vroeg of ze een relatie hebben, gaf Humberto als antwoord dat het onzin was om dit te denken.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Wel of niet

Misschien maakt Humberto als begenadigd fotograaf wel leuke kiekjes van haar huis of van iets anders. Je weet het niet. Aangezien dit soort dingen altijd naar voren komen en nooit geheim kunnen blijven, zijn we benieuwd of ze nu wel of niet een relatie hebben.

Volgens ingewijden zijn ze al een tijdje samen en worden ze samen regelmatig bij haar thuis en  in restaurants gezien.

Update

We hebben een update, want Humberto Tan en zijn partner zijn uit elkaar door deze kwestie. Lees hier ons verhaal.

 

Photo credit: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1