News Ticker

Wordt Beau van Erven Dorens de opvolger van Matthijs van Nieuwkerk?

dwddvara

Hoe zit het met DWDD? Nadat de hoofdredacteur Dieuwke Wynia het VARA-programma heeft verlaten om samen met productieleider Boudewijn Vos een eigen bedrijf te starten, vindt men het tv-programma achteruit zijn gegaan en zou Matthijs minder zin hebben in dit programma. Wat dan?

Opvolger

Beau van Erven Dorens zou een goede keuze zijn om Matthijs van Nieuwkerk op te volgen als presentator van De Wereld Draait Door. Dat stelt tv-recensent Julien Althuisius in de Volkskrant. Althuisius keek donderdagavond naar de eerste aflevering van de nieuwe Van Erven Dorens-avonturenshow Beaufort. Een prima en vermakelijk programma, maar ‘vermakelijk’ is in het geval van Van Erven Dorens niet genoeg, vindt de tv-kenner. “Het gevoel beklijft dat er meer in zit.“

Volgens Althuisius doet Van Erven Dorens zijn capaciteiten tekort. “Misschien moet hij daarom zijn volgende uitdaging eens niet in het fysieke, maar meer in het intellectuele zoeken.”

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Tijd voor iets nieuws

Het is tijd voor iets nieuws, denkt hij. “Van Erven Dorens’ enthousiasme, geestigheid en gedrevenheid verdienen een ander, meer begeistert podium. Misschien wel op dagelijkse basis.”

“Als het klopt wat boze tongen beweren en Matthijs van Nieuwkerk is echt bezig aan zijn laatste seizoen bij De Wereld Draait Door, dan zou Beau van Erven Dorens een goede kandidaat zijn om op de stoel van Van Nieuwkerk te gaan zitten.”

Speculatie

De afgelopen maanden wordt in de media volop gespeculeerd over het voortbestaan van De Wereld Draait Door. Critici zien een Matthijs van Nieuwkerk die niet meer in vorm is sinds het vertrek van zijn rechterhand Dieuwke Wynia.

RTL 4

In het verleden heeft Van Nieuwkerk met RTL 4 gesprekken gevoerd over een late-nightshow. Het is niet ondenkbaar dat Van Nieuwkerk en Wynia alsnog een late-nightavontuur aangaan. Humberto Tan doet het momenteel immers beroerd op de late avond van RTL 4.

 

Photo credit: ericderedelijkheid via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1