News Ticker

Verdrietig nieuws: burgemeester Van der Laan heeft uitgezaaide longkanker

eberhard

Met de onderstaande brief heeft onze Amsterdamse burgemeester contact gezocht met alle Amsterdammers om hun te informeren over zijn gezondheid, die helaas te wensen overlaat. Wij wensen Eberhard van der Laan veel kracht toe de komende tijd.

Brief

Lieve Amsterdammers,

Met deze brief breng ik u op de hoogte van slecht nieuws. Deze week is bij mij uitgezaaide longkanker geconstateerd.

Hoewel er de komende tijd meer duidelijk zal worden over de aard en de prognose, lijkt het er op dat de diagnose weinig reden geeft voor optimisme.

Mijn werk als burgemeester wil ik blijven doen, in overleg met de gemeenteraad en het college van B&W, op een manier die recht doet aan de stad en aan het ambt. Ik blijf graag nog een poosje uw burgemeester.

Wel zullen uiteraard de komende tijd bepaalde taken en openbare optredens worden overgenomen door de andere leden van het college van B&W.

Intussen ben ik in goede handen van mijn naasten en van het Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis. Mocht er aanleiding toe zijn dan informeer ik u nader.

Met vriendelijke groeten,

Eberhard van der Laan

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

We speuren de wereld af naar trends op het gebied van Mode, Relatie, Beauty, Design, Health, Food, Travel en Lifestyle. Dit delen we vervolgens via al onze media met onze lezers, gebruikers, klanten en fans. Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1