News Ticker

Waarom lag er marihuana in de hotelkamer van Paul de Leeuw?

marihuana

Genotsmiddelen, daar weten we in Nederland alles van. Als tolerant land weten we hoe ermee om te gaan, maar als je in het buitenland bent, moet je echt goed weten waarmee je bezig bent.

Zakje marihuana

Paul de Leeuw schrok zich onlangs een hoedje na het inchecken in het luxueuze W Hotel in Miami, een zonnige stad in het zuiden van de Verenigde Staten. Hij vond een zakje marihuana in de lade van het bureau in zijn hotelkamer. Dat vertelt de VARA-presentator in het AD. De Leeuw vond het vooral vervelend omdat hij niet alleen met zijn man, maar ook met zijn tienerzoons in de kamer zat. Maar hij vreesde ook dat men in het hotel misschien zou denken dat het zíjn zakje marihuana was.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Doemscenario

Hij zag al direct een doemscenario voor zich. “We kunnen het niet laten liggen, want het is hier in Trumps Amerika niet legaal. Dan zijn wij verdacht“, schrijft de tv-ster. “In mijn fantasie zie ik de weduwe van Menno Buch ons al bezoeken in een Florida-gevangenis

Uiteindelijk belde De Leeuws man de receptie. ‘Er ligt iets in de kamer wat er niet hoort en wat niet van ons is’, zei hij tegen de receptie.

Excuses

Een ‘veiligheids-dude’ haalde het zakje op, bood zijn excuses aan en vertrok. “En toen maakte zich ook een Hollandse gedachte van ons meester: hier kunnen we toch wel een financieel slaatje uit slaan?”

Korting

De NPO 1-ster liet de manager aanrukken. “Ze biedt ons hotelpunten aan. Punten? Voor een AH-pannenset? Nee, we willen geld zien. Ze denkt na en biedt ons een korting aan. Wij blij. Zij blij.”

 

Photo credit: MattysFlicks via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1