News Ticker

Waarom lag er marihuana in de hotelkamer van Paul de Leeuw?

marihuana

Genotsmiddelen, daar weten we in Nederland alles van. Als tolerant land weten we hoe ermee om te gaan, maar als je in het buitenland bent, moet je echt goed weten waarmee je bezig bent.

Zakje marihuana

Paul de Leeuw schrok zich onlangs een hoedje na het inchecken in het luxueuze W Hotel in Miami, een zonnige stad in het zuiden van de Verenigde Staten. Hij vond een zakje marihuana in de lade van het bureau in zijn hotelkamer. Dat vertelt de VARA-presentator in het AD. De Leeuw vond het vooral vervelend omdat hij niet alleen met zijn man, maar ook met zijn tienerzoons in de kamer zat. Maar hij vreesde ook dat men in het hotel misschien zou denken dat het zíjn zakje marihuana was.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Doemscenario

Hij zag al direct een doemscenario voor zich. “We kunnen het niet laten liggen, want het is hier in Trumps Amerika niet legaal. Dan zijn wij verdacht“, schrijft de tv-ster. “In mijn fantasie zie ik de weduwe van Menno Buch ons al bezoeken in een Florida-gevangenis

Uiteindelijk belde De Leeuws man de receptie. ‘Er ligt iets in de kamer wat er niet hoort en wat niet van ons is’, zei hij tegen de receptie.

Excuses

Een ‘veiligheids-dude’ haalde het zakje op, bood zijn excuses aan en vertrok. “En toen maakte zich ook een Hollandse gedachte van ons meester: hier kunnen we toch wel een financieel slaatje uit slaan?”

Korting

De NPO 1-ster liet de manager aanrukken. “Ze biedt ons hotelpunten aan. Punten? Voor een AH-pannenset? Nee, we willen geld zien. Ze denkt na en biedt ons een korting aan. Wij blij. Zij blij.”

 

Photo credit: MattysFlicks via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1