News Ticker

Dries Roelvink denkt dat hij kans maakt op de Televizierring in 2019

dr

De verkiezing van de Televizierring werd deze week gewonnen door Beau van Erven Dorens. Een prachtig televisieprogramma over human interest en met waardigheid gemaakt. We feliciteren Beau met dit schitterende resultaat en zijn benieuwd naar de nieuwe afleveringen van zijn bijzondere tv-programma.

Voor de 54-ste editie van de Televizierring in 2019 zijn weer genomineerden nodig en Dries Roelvink denkt dat hij met zijn SBS 6-programma De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken, dat momenteel zo’n half miljoen kijkers scoort op de woensdagavond van de zender, kans maakt op een Gouden Televizier-Ring. Dat heeft hij gezegd tegen het ANP. Roelvink denkt dat hij het zomaar eens tot de laatste drie genomineerden kan schoppen. “Ik denk dat dit programma, Effe geen cent te makken, als je alle acht afleveringen hebt gezien, dat het niet kansloos is.“

De Roelvinkjes-soap is een herhaling van zetten van wat Natasja en René Froger ooit al eens hebben gedaan met hun gezin: een maand lang op bijstandsniveau leven. “De serie loopt nu drie afleveringen en de reacties zijn erg leuk”, aldus Roelvink.

De prijs zou volgens de volkszanger meer dan verdiend zijn, omdat een maand lang op bijstandsniveau leven best pittig was. “We waren wel blij allemaal dat het er weer op zat. De eerste dagen dachten we: we slaan ons er wel doorheen. Maar het werd toch steeds zwaarder.”

Roelvink heeft liever de Ring dan een uitverkochte Ziggo Dome. “Ik heb al verschillende leuke concerten gegeven in Amsterdam, van het Ziggo Dome lig ik nou niet zo wakker. De Ring zou toch geweldig zijn.”

Wat is jouw mening hierover?

Photo Credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1