News Ticker

Victoria Koblenko gaat “Het Leven is een Jurk” presenteren bij de NPO

vk

De NPO komt met een nieuwe tv-programma over fashion. Altijd een gewenst onderwerp voor velen, want mode en uiterlijk is altijd een geliefd onderwerp op tv. Daarnaast gaat het deze keer niet om zingende mensen bij de zoveelste talentshow. Ook wel eens lekker.

Waar gaat het om?

Victoria Koblenko krijgt een BN’er-show bij de NPO. In het nieuwe programma “Het Leven is een Jurk” gaan zes beroemde Nederlandse fashiondesigners een jurk ontwerpen voor een bekende Nederlandse vrouw. Dat heeft omroep NTR laten weten.

Koblenko neemt een kijkje in de kledingkast en in het leven van de vrouwen om zo inspiratie te vinden voor de jurk. Een award gala of een première kunnen aanleiding zijn om de dames in een bijzonder op maat gemaakt couturestuk te hullen.

In elke aflevering staat een bekende Nederlandse vrouw centraal. Het gaat in elk geval om Monic Hendrickx, Wende Snijders, Annechien Steenhuizen, Lucia Rijker en Ilse Warringa.

Gaat jij kijken naar dit nieuwe tv-programma over fashion?

Photo credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1