News Ticker

Victoria Koblenko gaat “Het Leven is een Jurk” presenteren bij de NPO

vk

De NPO komt met een nieuwe tv-programma over fashion. Altijd een gewenst onderwerp voor velen, want mode en uiterlijk is altijd een geliefd onderwerp op tv. Daarnaast gaat het deze keer niet om zingende mensen bij de zoveelste talentshow. Ook wel eens lekker.

Waar gaat het om?

Victoria Koblenko krijgt een BN’er-show bij de NPO. In het nieuwe programma “Het Leven is een Jurk” gaan zes beroemde Nederlandse fashiondesigners een jurk ontwerpen voor een bekende Nederlandse vrouw. Dat heeft omroep NTR laten weten.

Koblenko neemt een kijkje in de kledingkast en in het leven van de vrouwen om zo inspiratie te vinden voor de jurk. Een award gala of een première kunnen aanleiding zijn om de dames in een bijzonder op maat gemaakt couturestuk te hullen.

In elke aflevering staat een bekende Nederlandse vrouw centraal. Het gaat in elk geval om Monic Hendrickx, Wende Snijders, Annechien Steenhuizen, Lucia Rijker en Ilse Warringa.

Gaat jij kijken naar dit nieuwe tv-programma over fashion?

Photo credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1