News Ticker

Is dit het prachtige motorjacht van Yvon Jaspers van “Boer zoekt vrouw”?

yvonjaspers

Yvon Jaspers scoort enorm met het tv-programma Boer zoekt vrouw dat bekend staat als een kijkcijferkanon. Het tv-programma levert haar veel geld op en ze gebruikt deze inkomsten als een melkkoe. Volgens ingewijden heeft ze ook geïnvesteerd in een prachtig motorjacht dat we hebben gefotografeerd in Oud-Loosdrecht.

Weekblad Privé

Yvon Jaspers is nog niet van weekblad Privé af. Een week nadat haar programma Boer Zoekt Vrouw er flink van langs kreeg in het blad, is ze nu zelf aan de beurt. Dat is te lezen in de kiosk. Jaspers wordt neergezet als een enorme zakkenvuller. Het blad wijst erop dat de boeren en de vrouwen de echte sterren van het programma zijn, maar dat Jaspers ‘de enige is die garen spint bij hun zoektocht naar de liefde’. “Terwijl zij in Boer Zoekt Vrouw bijna niet te zien is“, constateert het blad. Daarnaast wordt gesproken over wurgcontracten en dat kunt u lezen in ons eerder gepubliceerde artikel hierover.

Boerenslim

In de laatste afleveringen is Jaspers alleen in de laatste vijf minuten te zien bij het keuzemoment, aldus Privé. “Desondanks blijkt Yvon het boerenslimst, want zij heeft in de afgelopen jaren een heel imperium rond het programma opgebouwd.”

Enorm salaris

Het blad vindt het ergerlijk dat Jaspers zo veel naast haar NPO-werk kan doen, omdat ze uit publieke middelen een enorm salaris krijgt en daar maar één programma voor maakt. “Dit betekent dat ze het grootste deel van het jaar gewoon vrij is.”

Lui

Jaspers heeft nog wel even Hello Goodbye gedaan, maar ook daar is ze mee gestopt, omdat het niet te combineren zou zijn met Boer Zoekt Vrouw. Privé vindt haar gewoon lui. Het blad wijst erop dat ze voor Boer Zoekt Vrouw Internationaal toch al op Schiphol moest zijn. “Dus ze had mooi kunnen combineren.”

Uitmelken

Ze moet gewoon harder werken voor haar vorstelijke salaris, luidt de boodschap van Privé. Maar het blad vreest het ergste: Jaspers wil volgens haar overal een slaatje uit slaan. Zo heeft ze volgens het tijdschrift gratis zonnepanelen gebietst door een reclamepraatje te houden op de website van de aanbieder. “Zo weet Yvon het groene imago dat zij door Boer zoekt Vrouw kreeg financieel op alle fronten uit te melken.”

“In hoeverre het prioriteit heeft dat de boeren daadwerkelijk gelukkig uit het programma komen, is nog maar de vraag.”

Het grote artikel Zó boerenslim is Yvon Jaspers kunt u deze week lezen in de Privé.

 

Photo credit: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1