News Ticker

Een nieuwe reeks van het tv-programma “Wie ben ik?” is opgenomen

wiebenik

Bijna elk tv-programma wordt opgenomen met publiek. Men noemt dit wel oneerbiedig “het klapvee”. Aangezien we veel tv-programma’s hebben met publiek dient de productie continu voor “publiek” te zorgen. Op de website van omroepen of televisieproductiebedrijven staan oproepen om als publiek te komen, maar ook diverse bedrijven hebben zich gespecialiseerd om voor publiek “te zorgen”.

Afgelopen week werden enkele afleveringen van het wel bekende tv-programma “Wie ben ik?” opgenomen in het fraaie gebouw “Media Haven” dat gesitueerd is aan de Moermanskkade 107 in Amsterdam West. In deze buurt wordt veel gedaan aan renovatie. Het is de oude buurt van “de Houthavens” en je ziet een enorme verandering qua indeling en qua bouw van nieuwe panden. Veel woningen, maar zeker heel veel moderne bedrijfspanden. Een mooi gemoderniseerd stukje Amsterdam waar veel creativiteit heerst.

Media Haven is ook zo’n nieuw bedrijfspand met twee studio’s en diverse kantoren. “Wie ben ik?” werd niet in het bekende Mediapark in Hilversum opgenomen, maar in dit indrukwekkende pand.

Het uitgenodigde publiek werd verwacht om 15.30 uur en om 16.30 uur mocht het publiek de studio in. Wachten hoort erbij. Wel werd het wachtende publiek netjes tussentijds geïnformeerd over de voortgang en wat je wel en niet mocht doen. Elke bezoeker kreeg bij binnenkomst een kaart met een kleur. Groen, rood of geel. De kleur gaf aan in welk vak je mocht gaan zitten. Hierdoor liep de binnenkomst in de studio en het gaan zitten op de juiste plek geordend.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Voordat de uitzending begon met Wendy van Dijk als presentatrice en team-captains Jandino Asporaat en Najib Amhali mochten de bezoekers nog wat foto’s maken. Tijdens de opnames moesten alle mobieltjes uit en dat is begrijpelijk.

Wil je zelf een keer een tv-opname bijwonen? Kijk op de websites van de omroepen en zoek naar de oproep voor publiek. Het is best wel leuk om het een keertje mee te maken.

Photo Gallery

wbi1     wbi2

wbi3     wbi4

wbi5     wbi6

wbi7     wbi8

wbi9     wvd9

Photo credits: Amsterdam Today

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1