News Ticker

Het rijdend restaurant, de Dinner Train, is terug in Amsterdam

dinnertrain

Na succesvolle ritten rondom Amsterdam vorig jaar, breidt Dinner Train uit naar 37 steden door de rest van het land. Vanaf 12 juni is het rijdende restaurant terug in de stad en vertrekt wederom vanaf Amsterdam Centraal Station. Deze ervaring met uitzicht op veranderend landschap, waarbij gasten van een 4-gangen-diner met Leffe bier pairing genieten, wordt door geen enkel ander restaurant in Nederland aangeboden.

Dinner Train vertrekt vanaf 15 juni gedurende twee weken elke woensdag tot en met zondag vanuit Amsterdam. Na een rit door de omgeving keert de trein weer terug in hetzelfde station. Er is keuze uit drie verschillende 4-gangenmenu’s; vlees, vis of vegetarisch. Mede-initiatiefnemer Tim Beltz: “Het is echt een uitje. De sfeer in de trein is gezellig. Ook ervaren mensen gezonde spanning, omdat het toch wel bijzonder is.” Om de gerechten een extra dimensie te geven, slaan Dinner Train en Leffe de handen ineen, met een exclusief bier-spijs arrangement als resultaat. Er is een groeiende belangstelling voor bier-spijs pairings en de complexe bieren van Leffe staan bekend om hun smaakversterkende karakter wanneer ze gecombineerd worden met eten.

Het menu van de Dinner Train is samen met een biersommerlier samengesteld die heeft gekeken naar de beste combinaties, zodat de smaak van drank en spijs elkaar complementeren. Per gang is er een Leffe variant geselecteerd die de gerechten versterken wanneer je deze erbij drinkt. Zo ondersteunt de licht gebrande mout in Leffe Radieuse de smaak van de gerookte runderlende carpaccio. En versterken de smaken van karamel en chocola van Leffe Bruin, de truffel en Parmezaanse kaas in de risotto met oesterzwam.

In mei en juni vertrekt Dinner Train uit Noord-Holland, van woensdag t/m zondag om 17.00 en 19.30.

Hoofddorp: 15 t/m 19 mei

Haarlem: 22 t/m 26 mei

Alkmaar: 29 mei t/m 2 juni

Hoorn: 5 t/m 9 juni

Amsterdam: 12 t/m 23 juni

Een overzicht van alle steden en data vind je op www.dinnertrain.eu/#steden

Tickets zijn beschikbaar vanaf €49,00 per persoon.  Het Leffe arrangement kan worden bijbesteld voor €14,95. Reserveren doe je via www.dinnertrain.eu

Bron: Hagens PR

Photo by Rob Dammers on Foter.com / CC BY

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1