News Ticker

Rob Geus van SBS6 gaat Geert Wilders van de PVV interviewen

sanoma

De verkiezingsstrijd is al een tijdje losgebarsten en de eigenzinnige Geert Wilders van de PVV is bij elke tv-zender of omroep welkom. Geert is echter heel kritisch en tot onze verbazing gaat Geert geïnterviewd worden door iemand, die graag in de keukens van restaurants rondneust en niet echt bekend staat als interviewer van politici. Misschien kan het daarom een heel interessant interview worden.

Afzeggingen

Geert Wilders heeft twee tv-debatten bij RTL 4 afgezegd, maar verleent wél zijn medewerking aan de verkiezingsshow van SBS 6. De zender heeft Rob Geus op hem afgestuurd voor een interview. Dat heeft het station laten weten. In aanloop naar de verkiezingen komt SBS 6 op 8 maart met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de politiek wordt overbrugd. “8 maart is Geert Wilders gewoon te zien in ons programma: Stem van Nederland“, aldus de zender.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Vijf thema’s

SBS 6 behandelt tijdens de uitzending vijf thema’s: criminaliteit, immigratie, gezondheidszorg, ouderenzorg en sociale zekerheid. Elk thema wordt ‘geadopteerd’ door een bekend SBS 6-gezicht: Lucille Werner (criminaliteit), André van der Toorn (immigratie), Patty Brard (gezondheidszorg), Rob Geus (ouderenzorg) en Kees Tol (sociale zekerheid).

“Het zijn onderwerpen die hen nauw aan het hart liggen en hierover gaan ze in gesprek met mensen die op dit gebied dagelijks de gevolgen van het beleid uit Den Haag voelen“, liet de zender eerder al weten.

Wat vindt u van dit onderwerp?

 

Photo credit: FaceMePLS via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1