News Ticker

Rob Geus van SBS6 gaat Geert Wilders van de PVV interviewen

sanoma

De verkiezingsstrijd is al een tijdje losgebarsten en de eigenzinnige Geert Wilders van de PVV is bij elke tv-zender of omroep welkom. Geert is echter heel kritisch en tot onze verbazing gaat Geert geïnterviewd worden door iemand, die graag in de keukens van restaurants rondneust en niet echt bekend staat als interviewer van politici. Misschien kan het daarom een heel interessant interview worden.

Afzeggingen

Geert Wilders heeft twee tv-debatten bij RTL 4 afgezegd, maar verleent wél zijn medewerking aan de verkiezingsshow van SBS 6. De zender heeft Rob Geus op hem afgestuurd voor een interview. Dat heeft het station laten weten. In aanloop naar de verkiezingen komt SBS 6 op 8 maart met een twee uur durende live-uitzending waarin de kloof tussen de burger en de politiek wordt overbrugd. “8 maart is Geert Wilders gewoon te zien in ons programma: Stem van Nederland“, aldus de zender.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Vijf thema’s

SBS 6 behandelt tijdens de uitzending vijf thema’s: criminaliteit, immigratie, gezondheidszorg, ouderenzorg en sociale zekerheid. Elk thema wordt ‘geadopteerd’ door een bekend SBS 6-gezicht: Lucille Werner (criminaliteit), André van der Toorn (immigratie), Patty Brard (gezondheidszorg), Rob Geus (ouderenzorg) en Kees Tol (sociale zekerheid).

“Het zijn onderwerpen die hen nauw aan het hart liggen en hierover gaan ze in gesprek met mensen die op dit gebied dagelijks de gevolgen van het beleid uit Den Haag voelen“, liet de zender eerder al weten.

Wat vindt u van dit onderwerp?

 

Photo credit: FaceMePLS via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1