News Ticker

Miljuschka Witzenhausen kan niet lachen om “drinkende” Dave Roelvink

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen, het nichtje van Willem Holleeder, is een aantrekkelijke vrouw met veel humor, maar ze weigert mee te lachen om Dave Roelvink, die toch weer aan het alcohol is gegaan, terwijl hij drie weken geleden beloofde om de alcohol ‘voorlopig’ te laten staan. Dat liet ze dinsdagavond weten in RTL Boulevard. Roelvink moest vorige maand stomdronken worden klemgereden door de politie in Amsterdam en beloofde de fles te laten staan. Na het Paradiso-concert van zijn vader Dries op maandag wilde Boulevard graag met Dave praten, maar hij weigerde.

Dave wilde namelijk niet met een slok op voor de camera verschijnen. Het leidde tot wat gelach in de Boulevard-studio, maar Witzenhausen lachte niet mee. “Ik vind het in geen enkele zin grappig. Die grap over het autorijden op het podium niet en ook niet dat we nu zeggen: ‘Ha ha, grappig, hij heeft geen druppel meer aangeraakt, maar nu komt hij niet voor de camera.’ Ik vind het gewoon echt een slecht voorbeeld.”

Miljuschka vindt dat Dave veel te ver gaat. “Natuurlijk mag je een biertje drinken, maar als je met gierende banden van de politie bent weggereden, veel jonge volgers hebt die je verheerlijken en dan gewoon weer gaat drinken, terwijl je net hebt gezegd dat je een tijdje niet gaat drinken… Dan vind ik je echt gewoon een slapjanus en geen leuk voorbeeld.”

“Ik zou niet willen dat mijn zoon er later naar kijkt en denkt: jij bent nou echt heel tof!”

Wat is jouw mening over deze kwestie?

Bron: Mediacourant

Photo by Fara0 on Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1