News Ticker

Miljuschka Witzenhausen kan niet lachen om “drinkende” Dave Roelvink

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka Witzenhausen, het nichtje van Willem Holleeder, is een aantrekkelijke vrouw met veel humor, maar ze weigert mee te lachen om Dave Roelvink, die toch weer aan het alcohol is gegaan, terwijl hij drie weken geleden beloofde om de alcohol ‘voorlopig’ te laten staan. Dat liet ze dinsdagavond weten in RTL Boulevard. Roelvink moest vorige maand stomdronken worden klemgereden door de politie in Amsterdam en beloofde de fles te laten staan. Na het Paradiso-concert van zijn vader Dries op maandag wilde Boulevard graag met Dave praten, maar hij weigerde.

Dave wilde namelijk niet met een slok op voor de camera verschijnen. Het leidde tot wat gelach in de Boulevard-studio, maar Witzenhausen lachte niet mee. “Ik vind het in geen enkele zin grappig. Die grap over het autorijden op het podium niet en ook niet dat we nu zeggen: ‘Ha ha, grappig, hij heeft geen druppel meer aangeraakt, maar nu komt hij niet voor de camera.’ Ik vind het gewoon echt een slecht voorbeeld.”

Miljuschka vindt dat Dave veel te ver gaat. “Natuurlijk mag je een biertje drinken, maar als je met gierende banden van de politie bent weggereden, veel jonge volgers hebt die je verheerlijken en dan gewoon weer gaat drinken, terwijl je net hebt gezegd dat je een tijdje niet gaat drinken… Dan vind ik je echt gewoon een slapjanus en geen leuk voorbeeld.”

“Ik zou niet willen dat mijn zoon er later naar kijkt en denkt: jij bent nou echt heel tof!”

Wat is jouw mening over deze kwestie?

Bron: Mediacourant

Photo by Fara0 on Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1