News Ticker

Hond2018: Perfecte oriëntatie voor de aanschaf van een hond

hond

Op 14, 15 en 16 december vindt in de RAI Amsterdam hét hondenevenement van Nederland plaats: Hond2018. Het evenement biedt een grote diversiteit aan leuke activiteiten voor hond en gezin, waarbij ‘houden van honden’ centraal staat. Ook kunnen bezoekers die overwegen een hond aan te schaffen, kennis maken met diverse rassen en belangrijke informatie inwinnen. 

Mensen die overwegen om een hond te kopen, kunnen nog met allerlei vragen zitten over bijvoorbeeld aanschaf, voeding, opvoeding en beweging. Ook zijn er verschillen tussen een hond met stamboom en een hond zonder stamboom. Een hond met een stamboom heeft een aantal voordelen boven een hond zonder stamboom. Er zijn meer dan 300 rassen, die niet alleen variëren in grootte en vacht, maar ook in karakter! Hond2018 is het perfecte evenement om meer te ontdekken over deze verschillende rassen. In het Hondendorp promoten verschillende hondenrasverenigingen hun rassen aan het publiek. Deelnemers kunnen hier allerlei vragen stellen over de aanwezige rassen en hun karaktereigenschappen.

Ook in de Raad van Beheer-stand (standnr. 32) kunnen bezoekers meer informatie krijgen ter oriëntatie op de aanschaf van een hond. Zo kunnen zij hier alles leren over de 12 voordelen van een stamboomhond en de risico’s van het kopen van een hond via het internet. Daarnaast kunnen de bezoekers terecht in de Fairfok-stand (standnr. 60), waar zij meer informatie kunnen ontvangen over dit succesvolle programma. Het Fairfok-programma is in 2014 gestart onder regie van de Raad van Beheer waarin diverse stakeholders samenwerken om tot gezonde en sociale Nederlandse honden te komen.

Door Hond2018 te bezoeken, kunnen hondeneigenaren in spé een weloverwogen keuze maken.

Profiteer van voorverkoop-korting

Wil jij je oriënteren op het aanschaffen van een hond? Hond2018 vindt plaats op 14, 15 en 16 december in de RAI Amsterdam. Bezoekers profiteren in de online ticketshop van €2,50 voorverkoopkorting per ticket en van korting op de parkeertarieven. Er zijn speciale gezinstickets voor twee volwassenen met maximaal vier kinderen verkrijgbaar voor €30,00. Hond2018 is geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer informatie en tickets op www.hond-event.nl.

Bron: ANP Pers Support / Raad van Beheer Op Kynologisch Gebied in Nederland

Photo Credit: ANP Pers Support / Raad van Beheer Op Kynologisch Gebied in Nederland

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1