News Ticker

Waarom zoekt Rachel Hazes “psychologische” hulp?

rachelhazes

Rachel Hazes heeft het de laatste maanden moeilijk. Dat meldt weekblad Privé. De afgelopen jaren heeft ze veel meegemaakt in haar turbulente leven en daar krijgt ze nu de rekening van gepresenteerd. Haar management heeft laten weten dat ze professionele hulp heeft aangevraagd om alles goed te bespreken en richting een oplossing te komen.

Onenigheid

Bekend is haar onenigheid met haar zoon André junior. Zij was tegen de relatie van haar zoon met Monique, een oudere vrouw, waar André junior een prachtige zoon bij heeft en een gelukkig gezin vormt. De afstand, die is ontstaan, is voor een moeder heel lastig om te verwerken. Dat zal ongetwijfeld ook invloed hebben op haar gemoedstoestand.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Roxanne

Haar dochter Roxanne is blij dat haar moeder vorige week de stap heeft gezet om met een deskundige te praten over haar problemen. Ze vraagt iedereen dit te respecteren en haar met rust te laten.

Wij wensen Rachel Hazes een spoedig herstel!

Photo credit: FaceMePLS via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1