News Ticker

Waarom zoekt Rachel Hazes “psychologische” hulp?

rachelhazes

Rachel Hazes heeft het de laatste maanden moeilijk. Dat meldt weekblad Privé. De afgelopen jaren heeft ze veel meegemaakt in haar turbulente leven en daar krijgt ze nu de rekening van gepresenteerd. Haar management heeft laten weten dat ze professionele hulp heeft aangevraagd om alles goed te bespreken en richting een oplossing te komen.

Onenigheid

Bekend is haar onenigheid met haar zoon André junior. Zij was tegen de relatie van haar zoon met Monique, een oudere vrouw, waar André junior een prachtige zoon bij heeft en een gelukkig gezin vormt. De afstand, die is ontstaan, is voor een moeder heel lastig om te verwerken. Dat zal ongetwijfeld ook invloed hebben op haar gemoedstoestand.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Roxanne

Haar dochter Roxanne is blij dat haar moeder vorige week de stap heeft gezet om met een deskundige te praten over haar problemen. Ze vraagt iedereen dit te respecteren en haar met rust te laten.

Wij wensen Rachel Hazes een spoedig herstel!

Photo credit: FaceMePLS via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1