News Ticker

The Other Network: succesvolle multiculturele rolmodellen inspireren jongeren

tobslider

Op zaterdagavond 1 december won Gamis el Bouakili  ‘The Other Businessman 2018’ award voor beste multiculturele ondernemer van Nederland. Payam Djavdan werd verkozen tot ‘The Other Manager 2018’, de beste multiculturele manager van Nederland. De verkiezing is een initiatief van multiculturele businessclub The Other Network. Acteur Kenneth Herdigein en Etnische Zakenvrouw 2018  Souad el Markhous reikten de awards uit tijdens het jaarlijks prestigieuze gala in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Het is de 13de keer dat The Other Network deze awards uitreikt.

atob7

Multiculturele professionals zichtbaar maken & rolmodellen creëren

Met de verkiezing verbindt The Other Network – naast en langs elkaar- bestaande netwerken en worden er rolmodellen voor de jeugd gecreëerd. “Want op het moment dat jij je plek hebt veroverd en stevig in je schoenen staat, is het tijd om je verhaal, je wijsheden en jouw steun te delen“, aldus Melvin Tjoe Nij, Founder van The Other Network. Hij bracht zijn speech samen met Siham Ammal, een 27 jarige moslima. Een dromer en een stapelaar die haar Master in de Psychologie heeft gehaald via het VMBO. Zo zegt zij in haar speech: “Ik droom van een toekomstig Nederland waarin diversiteit wordt genormaliseerd in plaats van geproblematiseerd. Waarin we in alle diversiteit trots mogen zijn op onze unieke identiteiten. En waar er niet gekeken wordt naar waar je vandaan komt, maar waar je naar toe gaat.”

Winnaars  

Gamis el Bouakili is eigenaar van Schiphol Taxi. Een organisatie die hij uitbouwde van 50 chauffeurs en een aantal dieselauto’s tot bijna 1300 chauffeurs nu en de grootste elektrische taxivloot van Europa.

atob9

Gamis el Bouakili

Payam Djavdan vervult op dit moment de rol van Global Head Operating Model and Way of Working bij de ING. Payam is een van de grondleggers van “Agile Way of Working” en voert deze manier wereldwijd in bij de ING.

atob12

Payam Djavdan

Andere Finalisten

In de finale van The Other Businessman stonden Dino Rasmijn, eigenaar van AIMS Improve, een consultancy bureau voor het verbeteren van bedrijfsprocessen in de zorg en het onderwijs en Siamak Khebreh, eigenaar van een aantal ingenieursbureaus en vastgoed bedrijven.

In de finale van The Other Manager stonden Mohamed el Koubai, Portfolio & Innovatie Manager op het gebied van de wasmiddelentak en Nabeel Siddiqie, Senior manager binnen het Cyber ​​Risk Advisory-team van Deloitte Risk Advisory.

Jury

De stem van het aanwezige publiek, zo’n 300 beslissers uit het bedrijfsleven, stemmers thuis en een onafhankelijk juryoordeel wogen mee in het verkiezen van de winnaars. De onafhankelijke jury werd voorgezeten door Steven Martina (CEO The Greenery). Andere juryleden waren Mariette Hamer (Voorzitter SER), Ron Steenkuijl, (Voorzitter van het NCD) en Bilal Chaki (CEO Bilal Chicken, The Other Businessman 2017)

Over The Other Network

The Other Network is een businessclub voor succesvolle, cultureel diverse professionals die geloven in de kracht van diversiteit, dat is opgericht in 2005 door Melvin Tjoe Nij. Naast de Verkiezing van The Other Businessman organiseert The Other Network jaarlijks vier grote netwerkbijeenkomsten, waaronder de Andere Haringpartij. De leden zijn beslissers uit de top van het bedrijfsleven, overheid en de non-profit sector die samen willen werken, van elkaar willen leren en zelf als rolmodel jong talent op weg willen helpen. Melvin Tjoe Nij is tevens oprichter van Young Global People, een recruitmentplatform dat de instroom van hoogopgeleide multiculturele starters en young professionals bevordert op de arbeidsmarkt om de culturele diversiteit te vergroten in de top van het bedrijfsleven.

www.theothernetwork.nl | www.ygp.nl | www.deandereharingpartij.nl | www.theotherbusinessman.nl

Photo Gallery

atob1

Gamis el Bouakili, Melvin Tjoe Nij en Paya Djavdan

atob14

Souad el Markhous, Gamis el Bouakili, Melvin Tjoe Nij, Mariette Hamer, Kenneth Herdigein en Lodewijk Asscher

atob2

Dino Rasmijn, Siamak Khbreh, Gamis el Bouakili, Melvin Tjoe Nij, Payam Djavdan, Mohamed el Koubai en Nabeel Siddiqie

atob13

Souad el Markhous en Gamis el Bouakili

atob11

Kenneth Herdigein, Manoushka Zeegelaar-Breeveld en Payam Djavdan

atob5

Siham Ammal

atob4

Bilal Çaki, Steven Martina, Gamis el Bouakili, Mariette Hamer, Payam Djavdan en Ron Steenkuijl

atob10

Kenneth Herdigein

atob3

Wilma Schild en Melvin Tjoe Nij

Bron: The Other Network

Photo Credits: The Other Network

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1