News Ticker

Wendy van Dijk wil niets zeggen over wel of niet drugs gebruiken

wendy5

Wendy van Dijk was in 2015 in het nieuws over het eventueel gebruiken van drugs. Ze ontkende met klem dat ze drugs gebruikte, maar af en toe achtervolgt het gerucht over eventueel drugsgebruik haar. Opnieuw komt ze in het nieuws over dit gerucht, maar Wendy van Dijk wil niet zeggen of ze wel of geen drugs gebruikt. Ze gaat sowieso niet meer in op vragen over drugs. Dat heeft de presentatrice gezegd in de podcast 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild.

Van Dijk wordt sinds 2015 regelmatig gevraagd naar eventueel cocaïnegebruik, omdat de Quote in dat jaar meldde dat ze dat zou snuiven. Sterker nog: het blad beweerde dat ze op het vliegveld van Ibiza was betrapt met cocaïne in haar ondergoed. Het blad had echter geen enkel bewijs.

Nog altijd is drugsgebruik een gevoelig onderwerp bij Van Dijk. De Wild probeerde het voorzichtig aan te vliegen. “Ik heb best wat rocksterren geïnterviewd en ik heb wat geleerd van de zanger van U2. Hij zei: ‘Over drugs ga ik niets zeggen, want als ik zeg dat ik het gedaan heb ben ik een junk en als ik het ontken ben ik een leugenaar.’ Jou is die vraag heel vaak gesteld. Hoe ga jij daarmee om?”

Van Dijk: “Ik vind inmiddels dat het niemand aangaat en ik heb ook wel geleerd om er überhaupt geen uitspraken over te doen.”

Ze wil de Quote-roddel voorgoed achter zich laten. “Ik wil ook helemaal geen energie meer stoppen in iets wat er in de buurt komt, maar ik heb wel mijn gram gehaald.”

Was is jouw mening over dit gerucht?

Photo Credit: Amsterdam Today

 

Amsterdam-Today-logo_03_transparant

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1